ببینید کجا قیمتاش مناسب ترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببینید کجا قیمتاش مناسب ترهنقل قول:
دوست عزیز ,نقل قول:
علی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درست میگه
منظورشون اینه که نسخه ای که شما دانلود میکنید کلیدی نداره و از دو روش باید آن را فعال کنید یا اینکه از نسخه 30 روزه استفاده کنید که این نیازی به کلید نداره یا از کلید های موجود استفاده کنید
ولی نسخه ای که با جعبه اورجینال ارائه میشه همینه فقط کلید داره
دیگه نمیدونم چه بحثی دارین :دی
در مورد کرک هم فکر نکنم جای معتبری با وجود این همه کلید توصیه کنه که کرک کنید و اصلا کرک سالمی برای کسپر هست یا نه نمیدونم
وقتی شما با این کلیدها فعال میکنید هیچ فرقی با نسخه اورجینال نداره
دوستان هیچ کدوم از این سایت هایی که تو لیست نمایندگی کسپر هست درست کار نمیکنن 90 در صد فروش آنلاینشون ارور میده اصلا معلوم نیست چجور نمایندگی هستن خیلی هاشونم که فقط تبلیغ میکنن فروش ندارد؟؟یک سری هام انقدر قیمت ارزون میدن از 8 هزار تومن تا 60 هزار تومن معلوم نیست فرقشون چیه؟اگه اینجا نمیشه لطف کنید تو پیغام خصوص لینک یه سایت معتبر که معتبرم باشه رو بدید
[QUOTE=abbas-t;7165021]نقل قول:
دوستان پاسخی ندارن؟
سلامنقل قول:
کلا این بخش نماینده های ایران پر و پا نداره عزیز هر روز یه قری توش هست :5::5:
سایت نماینده شماره 14 در دست تعمیر هست :31::31:
این سایت که به عنوان فروشنده آنلاین هست بازه
ولی دوست گل با این قیمت ها پیشنهاد میدم کمی صبور باشید برای انتخاب آنتی ویروس
موفق باشید
قیمت ها چرا اینقدر بالا رفته؟؟نقل قول:
من قبل که میخواستم بخرم دیدم زده 78 تومن ولی الان اینقدر افزایش پیدا کرده / گرچه دلار هم رفته بالا!!
کم کم باید به فکر انتی ویروس های رایگان باشیم:27:
درسته امنیت مهم هست ولی پول زیادی و الکی هم دادن امنیت را تامین نمی کنه...
دوستان سلام
فعال سازی 2013 با کلید چه جوریه ؟میخوام کلید معرفی کنم اماا اولکد 16 رقمی میخواد ؟اینم بگم برای دفعه اول کد نخواست و لی وقتی کلیدو معرفی کردم دیدم اعتبارش یه روزس ،پاکش کردم الان که میخوام کلید جدیدی بدم کد 16 رقمه میخواد
لطفا زودتر جواب بدین چون کسپر غیر فعال شده
[QUOTE=abbas-t;7212590]سلامنقل قول:
برای اسکن فایلهای پسورد دار باید پسورد اونا رو بدونی چیه
اما شما لازم نیست کاری بکنی تا زمانی که اون فایل ازحالت پسورد دار بیرون نیومده حتی اگه ویروس هم باشه خطری برای سیستم شما نداره اگه از حالت پسورد بیرون بیان توسط انتی ویروس اتوماتیک اسکن میشن
ممکنه یک فایل فشرده پسورد دار تو سیستمت باشه که انتی ویروس وقتی به اون فایل میرسه به شما اطلاع میده که پسورد داره به نظر من کار خاصی لازم نیست انجام بدین
نقل قول:
در قسمت Enter activation code این کد وارد کنید تا قسمت key برای شما فعال شود.
2222-2222-2222-222U
اینجا ایرانه :دینقل قول:
من که هیچوقت پول خودم رو به آنتی ویروس نمیدم چیزی که توی ایترنت زیاده کلید آنتی ویروس
آخه حیف پول نیست بدی به آنتی ویروس :دی