فایل رو ویرایش کردم با این متن واسش فرستادم:
خوبه؟نقل قول:
سلام
خسته نباشید
ویرایش شد
ببخشید استاد وقتی تکمیلش کردم دیر وقت بود و برای ارسالش عجله داشتم این
شد که یکم نا مرتب بود
Printable View
فایل رو ویرایش کردم با این متن واسش فرستادم:
خوبه؟نقل قول:
سلام
خسته نباشید
ویرایش شد
ببخشید استاد وقتی تکمیلش کردم دیر وقت بود و برای ارسالش عجله داشتم این
شد که یکم نا مرتب بود
سلام
اگه به يكي بخواي بفهموني بوي سيگارش داره خفت ميكنه هي سرفه ام كني حاليش نشه چي بايد بگي؟
یعنی باید مثله خودش باخودش برخورد کنی.یعنی مقابله به مثل کنینقل قول:
آقا لطفا سیکارت رو خاموش کن خفه شدیم
اگه بازم خاموش نکرد به دور و بریا بگو . اگه بازم گوش ندادن خودت از اون محل برو بیرون
نقل قول:
اگر رابتطون باهاش صمیمی تر هستش خیلی راحتت بهش بگید خاموشش کن خفمون کردی اگر زیاد صمیمی نیستید بگید بی زحمت سیگارتون رو خاموش کنید اذیت میشم
اگر هر دو اینها جواب نداد اون شخص و محل رو محترمانه ترک کنید اگرم ناراحت شد بگید شوخی که ندارم دود سیگارت اذیتم میکنه .
شما ترجیح میدین موقع صحبت کردن ایستاده با یه شخص چطوری وایسین؟ دست به سینه , دست پشت , دست توی جیب یا ... ؟
سلامنقل قول:
من دست هام را روی هم میزارم و جلوم نگه میدارم
بهترین جواب برای تیکه های زننده فامیل چی هستش جوری که غیر مسقیم بهشون جواب داد ؟ (یه فامیلی دارم از روی حسادت خیلی تیکه میندازه و غیبت و مسخره میکنه ) در صورتی که اصلا من نمیدونم دلیلش چیه من چه بدی در حقشون کردم ؟ ...همه ازم تعریف میکنن
الا اون فقط کارش مسخره کردنه ! و تیک انداختن هست ... در کل چجوری میشه غیر مستقیم جوابشو داد تا دیگه از این کارا نکنه ؟
به نظرم بستگی به این داره که چه نسبتی داره و چقدر صمیمی هستین و چه تیکه ای میندازه!:n06:نقل قول:
به بدترین شکل جوابشو بده - یه جوابی بده که دیگه جرات نکنه چیزی بگه . داخل جمع باشه چه بهترنقل قول:
اخه داخل جمع جرات نمیکنه بگه چون خیلی ها خاطر منو میخوان اگه بگه خودشو خراب کرده سنش هم بالاست 35 سال ...من به عقلش به خدا شک کردم . به نظرتون چی بگم ؟:n13: