توی کل ماه رمضان 1 گیگنقل قول:
سرعتش تابع آخرین پهنای باند سیمکارتته.مثلاً واسه من 512 هستش.
اینم جواب بدین ثواب دارهنقل قول:
Printable View
توی کل ماه رمضان 1 گیگنقل قول:
سرعتش تابع آخرین پهنای باند سیمکارتته.مثلاً واسه من 512 هستش.
اینم جواب بدین ثواب دارهنقل قول:
سلام
تنها راه تماس با پشتیبانیه،شاید سیم کارت مشکل داره
من باز یکم نفهمیدم یعنی تو کل این 30 روز ماه رمضان فقط و فقط 1 گیگ حجم میتونن استفاده کنن ؟؟؟؟ اگر اینطوریه که واقعا خسته نباشن
دقیقاً همینطورهنقل قول:
یعنی شماها تماس تصویریتون برقراره؟نقل قول:
توضیح اینکه هر سرویسی داشتید یا میخرید که جای خود، ((یک گیگ هم ترافیک رایگان+تماس داخل شبکه)) در شبها هدیه دادند.نقل قول:
همین رو قصد داشته باشید بخرید با کمترین سرعت 12 تومن میشه، شاید رقمی نباشه ولی مقایسه کن با تشویقیهای دو اپراتور دیگه :
10تماس رایگان داخل شبکه هدیه به شما- 20 پیامک هدیه شما - 1450 ریال اعتبار داخل شبکه هدیه به شما:n19:
پس هر شب 1 گیگ اینترنت رایگان ( که تو این 30 روز ماه رمضان میشه 30 گیگ اینترنت رایگان ) درسته ؟؟ !!! آقا این خیلی واجبه لطفا دوستان اطلاعات دقیق بدن چون میخوام معلوم بشه برای اینترنتش می صرفه برم سیم کارت رایتل بخرم یا نهنقل قول:
نه عزیز، چه خبره:n02: اپراتورها و از این شکرخوریها:n02:نقل قول:
یک گیگ برای کل ماه / یا به عیارتی میانگین شبی 33 مگ هدیه شده...مناسب برای وبگردی کوتاه!
+ برای کسی که سیمش رو در این ماه تهیه کنه همون بسته آغازین همیشگی هم هست:
یعنی اگر شما این ماه یک سیم کارت اعتباری رایتل به قیمت 20هزارتومن بخرید، در مجموع 1500مگ اینترنت 128 و 10تومن شارژ هدیه دریافت میکنید...در حقیقت سیم کارتتون رایگان درمیاد.نقل قول:
بر اساس اعلام رایتل، افرادی که در ماه مبارک رمضان به جمع مشترکان این اپراتور بپیوندند، علاوه بر هدایای ویژه این ماه، از بستههای آغازین سیم کارتهای رایتل نیز استفاده خواهند کرد.
بستههای آغازین برای سیم کارتهای دائمی شامل 120 دقیقه مکالمه صوتی درون و برون شبکه، 500 مگا بایت اینترنت، 120 پیامک و یک سیم کارت اعتباری با 10 هزار ریال اعتبار اولیه و برای سیم کارتهای اعتباری 100 هزار ریال اعتبار اولیه و 500 مگابایت اینترنت رایگان و برای سیم کارتهای دیتا، 50 مگا بایت اینترنت و 50 پیامک است.
رایتل اولین اپراتور نسل سوم تلفن همراه ایران در کنار خدمات پایه همچون پیام کوتاه و پیام صوتی، با استفاده از فناوری نسل سوم موبایل، گستره وسیعی از خدمات ارزش افزوده (VAS) را نیز فراهم میکند که از جمله این خدمات می توان به تماس تصویری، سرویس های چند رسانه ای و اینترنت پرسرعت اشاره کرد.
همین، نه بیشتر:n06:
دوستان یعنی جداً کسی پست من رو نمیبینه؟شماها تماس تصویریتون برقرار هست یا نیست؟
اهان گفتم بابا اینا دست خیر ندارن که, فقط بلدن جیب ملت رو خالی کنن :n21: . واقعا خسته نشن یکوقت که این همه دست و دلبازی میکنن . باز دمش گرم ایرانسل که اون اولاش برای تبلیغ شرکتش خیلی به ملت حال میدادنقل قول:
واقعا من الان کاملا راغب شدم که به خاطر این طرح های بزرگ و بسیار عالی و پر سود برم 10 , 20 تا سیم کارت رایتل بخرم :n19::n19:
برای من که از اول با تلفنم ناهماهنگ بود، بهرحال اخبار اینه که قطعه ولی خود رایتل گویا میگه قطع نیست!نقل قول:
محتوای مخفی: خبر
+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم تاپیک اینترنت رایتله، فکر کنم در تاپیک اصلی رایتل بهتر میتونید اطلاع بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]