عکس دومی پست پایین !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عکس دومی پست پایین !!!
آقا خیلی خوشحال شدم که شما برگشتید . من توی این انجمن بیشتر شنونده هستم و از اطلاعات دوستان استفاده میکنم و از اطلاعات شما هم همیشه استفاده میکرم حدود یکی 2 سال پیش هم در مورد سوزن گرامافون ازتون سوال کرده بودم که اون موقع شرایط خرید مهیا نشد و بعدشم قیمتها بالا رفت و نتونستم سوزن نو بگیرم و شما هم که اینجا نبودید مشاوره بگیرم ازتون. خلاصه من پیکاپمو عوض کردم و این پیکاپی که گرفتم روش سوزن Goldring G800 هستش(کل پیکاپ + سوزن رو 100 گرفتم و روی همون شیلد قبلی نصب شده). من در حد گرام و آمپ و باندی که دارم خودم از صداش راضی هستم و میدونم که یک سیستم معمولی دارم و انتظار بیشتری هم ازش ندارم. اما بدم نمیاد نظر شما رو هم در موردش بدونم (همچنین در مورد این سوزنی که گرفتم) . TT من هم یدونه یاماها اگه اشتباه نکنم YP-500 هستش که بازم اگه اشتباه نکنم نیمه اتوماتیک هستش و سال ساختش مربود به 1973 باید باشه. آمپم هم یدونه Sony TA-11 هستش که 2 سال از خودم بزرگتره !! (36 سالشه) اسپیکر هام رو متاسفانه الان مدلشو نمیدونم . اما میتونم وقتی رفتم خونه مدلشو براتون بنویسم و حتی هنوز دفترچش رو دارم که فرکانسها و نمودارهای مربوطه رو هم توش کشیده.آمپ هم به علت اینکه چند سالی استفاده نشده بود کثیف شده بود و خش خش میکرد که اونم بازش کردم و با اسپری کانتکت کلینر تمیزش کردم و الان خیلی نرم و روون و بدون هرگونه خش خش و نویز شده.
مشکلی که من داشتم این بود که من این اسپیکر ها رو به آمپ Pioneer 819 وصل کردم و تمام دستگاه ها (dvd player - sattelite - hd player - ipod - tablet - و مرحوم PS3 ) رو به این آمپ متصل کردم . اما با توجه به اینکه این آمپ ورودی PHONO نداره و گرامافون رو به ورودی PHONO آمپ سونی وصل کردم مجبور بودم که هر دفعه که میخواستم صفحه گوش بدم سیمهای 819 رو از پشت باند ها جدا کنم و سیمهای sony رو وصل کنم و بالعکس که با توجه به موقعیت و محل اسپیکر ها کار سختی بود ! خلاصه دست به کار شده و با تهیه باکس پلاستیکی و کانکتور اسپیکر و کلید 6 پین از پاساژ امجد این سوئیچ رو ساختم ! که دیگه مشکل عوض کردن سیم از پشت اسپیکر ها رو نداشته باشم ! ( اینم در راستای علاقه به DIY ! دیگه ما مثل شما حرفه ای نیستیم توانمون در همین حد هستش :n06: ) حالا به نظر شما این کاری که کردم مشکلی که ایجاد نمیکنه ؟ همیشه هم وقتی 2 تا آمپ ها خاموش هستن سوئیچ میکنم و در حالت روشن هیچوت سوئیچ نمیکنم.
اینم یه سری عکس از آمپ - Turntable و سوئیچ مربوطه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صورت خیلی اتفاقی دیدم عکس اسپیکر هام توی گوشیم هستش پست رو ادیت کردم و این عکس ها رو اضافه کردم .
سیستم اسپیکر ها Passive Radiator هستش . مشخصات بیشترشو اگه خواستید میتونم از تو کاتالوگش ببینم.
بودجه خرید قطعات: حدود 400 دلار
ساخت کراس اور: حدود 100 هزار تومان
ساخته جعبه: حدود 200 هزار تومان
هزینه کلی: حدود 2 الی 2200
اسپیکر Dynaco A25 که در 1969 معرفی شد
این مقاله در ابتدا در فروم منتشر شده است در این موضوع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آغاز شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز؛نقل قول:
بسیار عالی
خیلی خوشحالم که دوستان علاقمندی مثل شما هستن. خوبه که با سیستم خودتون راضی هستید و به موسیقی اهمیت میدین نه جمع کردن یه سری تجهیزات
سویچی که ساختید بسیار عالیه به نظرم و حرکت جالبیه. شرینک (وارنیش) کاری با دقت انجام شده و مشخصه که وقت گذاشتید. اگر علاقه داشتید میتونید یه گزارش تهیه کنید و با اسم خودتون در LogicAudio.ir یه مطلب در موردش بنویسید. امیدوارم این سایت که راه اندازی کردم بزودی بشه محلی برای دوستان و علاقمندان و همراهان واقعی های فای و های اند که بشه در اون به بحث و تبادل نظر و تشریک مساعی در مورد ساخت دستگاه ها بپردازیم.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ممنون میشم نظرتون رو در مورد Goldring G800 هم بدونم . من دو مدل کارتریج رو توی نت پیدا کردم که با توجه به ریویو هایی که ازشون خوندم از نظر کارایی نسبت به قیمت امتیازات بسیار خوبی رو کسب کردن.
میخوام نظر شما رو هم در مورد این دو مدل بدونم .
Audio Technica AT95E
Shure M92E
من خودم بیشتر نظرم روی Audio Technica هستش (با توجه به ریویو هایی که ازش خوندم و همچنین مشخصات فنیش
آیا این دو مدل توی ایران پیدا میشه و اگه میشه قیمتش چند هستش ؟ چون میتونم سفارش بدم برام از بلاد کفر بیارن اما اگه اختلاف قیمتش زیاد نباشه ترجیح میدم از همینجا بخرم
و مورد دیگه اینکه پیشنهاد شما برای کارتریج تا قیمت 60$ و یا 200،000 تومن چی هستش ؟
نقل قول:
سلام؛
Goldring G800 رو چند سال قبل صداشو شنیدم. اگه اشتباه نکنم ترکینگ مس 2.5 گرم داره. به نظر من انتخاب های بهتری هست. من صدای بدی از Ortofon 2M Red نشنیدم. به نظرم میتونه گزینه خوبی باشه تو رنج قیمت خودش. اگه بودجه داشته باشی و بری روی Moving Coil که کلا دنیای متفاوته. اصلا رنگش به موینگ مگنت نداره. من یکی از بهترین صداهای آنالوگ رو از Denon DL-103R شنیدم. 4-5 تا داشتم همه رو فروختم. Shure V15 type III هم بدک نیست اگه ترازوی دیجیتال با حساسیت صدم گرم داشته باشه و خوب بالانسش کنی، صدای قابل قبولی میده
سلامنقل قول:
طبق مشخصاتی که من تو اینترنت پیدا کردم برای بالانس کردن TomeArm و Cartridge ام ترکینگ فورس این مدل 1.5 تا 3.5 گرم هستش که من اکثرا بین1.75 تا 2 بالانس میکنم . به جز برای بعضی صفحه ها بعضا تا 2.5 هم تنظیم میکنم که سوزن گیر نکنه . اما برای صفحه های سالم و خوب ماکزیمم روی 2 تنظیم میکنم.
این کارتریج هایی که شما معرفی کردی ریویو هاشو خوندم و به نظر خیلی خوب هستش ! اما به بودجه من نمیخوره ! ضمن اینکه کمی هم از سطح دستگاه و تجهیزات من بالاتره ! مخصوصا Moving Coil ها . من بیشتر هدفم اینه که یه کارتریج ماکزیمم تا 200 تومن که در سطح و رده دستگاه خودم باشه تهیه کنم . بازم ممنون از اطلاعات و راهنماییهای خوبتون.
Specifications: Goldring 1/2" Mount Cartridge G800
Stylus: .6mil Conical Bonded Diamond tip
Cantilever: Alloy round tube
Tracking Force: 1.5 - 3.5 grams
Output Level: 5mV rms 5cm/sec. @ 1Khz
Frequency Range: 20 - 20Khz
Load Impedance: 47-100K ohm
Channel Seperation: >20dB @ 1Khz
Internal Inductance: 450mH
Total weight w/needle:7grams
بالاخره اولین اسپیکر از سری Heritage از کمپانی Klipsch به ایران رسید. البته من از چند سال قبل مدل La Scala و Cornwall رو داشتم ولی این اسپیکر جدید و جزو تولیدات جدید هست و La Scala II نام داره. میشه با اطمینان گفت که اسپیکر اسکالا جزو sensitiveترین اسپیکرهای موجود در ایران هست با 105db/1w/1m.
درود
صفحه چی داری و همچنین گرام؟
قیمتشون چنده؟
در ضمن ، باند آشنا میزنه!!!
پست رو پاک کردی؟نقل قول:
مبارک باشه