فکر کنم مشکل از بازی باشه !!!!
احتمالا باید نسخه نهایی 14 اکتبر رو دانلود کنیم شاید مشکل نداشته باشه :13:
Printable View
فکر کنم مشکل از بازی باشه !!!!
احتمالا باید نسخه نهایی 14 اکتبر رو دانلود کنیم شاید مشکل نداشته باشه :13:
دوستان من ورژن اصلی سایت p30day رو نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی یک صفحه سیاه میاد.لودینگ هم کار میکنه ولی دیگه چیزی بالا نمیاد.چکار کنم؟
دوست عزیز اول Patch 1.01 در فایلی که دانلود کردی را نصب کن و فایلهای موجود در پوشه کرک را در محل نصب نرم افزار کپی و جایگزین کن سیستمت را یک بار ریست کن مشکلت حل میشه
دوست عزیز یکی از مشکلات من همین پچ و کرک بازی بود.مجبور شدم دوباره از اینترنت دانلود کنم.(ورژن Reloaded)
هر دوش خرابه وقتی کپی میکنم و بعد بازی رو اجرا میکردم یک صفحه مشکی dos میومد و میرفت و بازی اجرا نمیشد کلا.باز به زور کرکی که دانلود کردم تونستم برم تو بازی ولی این مشکل رو داشت.
کسانی که با ارور بالا مشکل دارند این مراحل را انجام دهند.
1- اول بازی PES 2012 را به طور کامل حذف کنید.
2- بازی شما باید حتما نسخه کامل و انگلیسی باشد.
3- دوباره بازی را در درایوی که فقط ویندوز نصب کردید مثلا :C نصب کنید.
4- کرک کامل Crack Only -RELOADED + Patch 1.1 بازی را از لینک زیر دانلود کنید .
کد:http://parsaspace.com/files/2434074884/Pr012-CcrkOly-Patch1.rar.html
یا
5- اول آپدیت Patch 1.1 را نصب کنید و کرک را در محل نصب نرم افزار کپی و جایگزین کنید.کد:http://www.uploadbaz.com/8wwc8oies9ch
6- حالا یک بار بازی را اجرا کنید اگر مشکل نداشت PESEdit 2012 Patch 1.3 را به راحتی می توانید نصب کنید.
بچه ها این نود32 من هر دقیقه فایل rdl.dll رو پاک میکنه !!!
چه بلایی سرش بیارم !!!!!
زحمت نکشید خودم پیدا کردم !!!!
میزارم تا کسایی که مشکل من رو دارن رفعش کنن !!!:31:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
چگونه از گیردادن ناد32 به فايل یا سایتى جلوگیری کنیم
Exclusions یا لیست سفید
واژه Exclusion به معنی استثناء است این واژه در آنتی ویروس ها به معنی مستثنی کردن پروسه ای از دید آنتی ویروس است
بدین معنی که ما با این کار فایل مورد نظر را بعنوان برنامه ای کاملا مفید به آنتی ویروس شناسانده و اجازه هر عملی را به آن میدهیم
در نسخه 3 کافیست آنتی ویروس را باز کرده و کلید F5 را بزنید تا صفحه تنظیمات ظاهر بشه
به قسمت Exclusions که در تصویر مشخص شده رفته و فایل مورد نظرتان را ADD کنید
کسی راه حل برای مانیتور های 16/10 داره مانیتورم رو 16/9 میشناسه اعصاب نزاشته برام بالا و پایین صفحه سیاه هست
سلام خسته نباشید
من بازی رو نصب کردم و پچ آخر رو زدم ولی pesedit رو که اجرا می کنم این پیغام رو میده :
CLR error : 80004005 the program will now terminate
مرسی.
يه شصتي روي مانيتورت هست AUTO اونو بزننقل قول: