آقایانی که زور زدید نامحدود شه هزاربار گفتم اون چیزی که میخواید نمیشه الان دوست من رفته مخابرات تمدید کنه 512نامحدود از 22 تومن شده27000تومن تازه با پینگ 600 و سرعت زیر 30 پس چی شد اون همه زور زدنتون برا قانون جدید؟باور نمیکنید لینک بدم
Printable View
آقایانی که زور زدید نامحدود شه هزاربار گفتم اون چیزی که میخواید نمیشه الان دوست من رفته مخابرات تمدید کنه 512نامحدود از 22 تومن شده27000تومن تازه با پینگ 600 و سرعت زیر 30 پس چی شد اون همه زور زدنتون برا قانون جدید؟باور نمیکنید لینک بدم
یه طوری حرف می زنین انگاز ما رفتیم این طرح رو سه سال پیش پیشنهاد دادیم؟نقل قول:
این طرح سه ساله عقب افتاده و فقط الان می خوان اجراش کنن همین.
بگذارید طرح اجرا بشه بعدش بیاید گله کنید.
الان که مدت زیادیه از ابلاغ طرح میگذره پس چرا مخابرات قیمت هاش رو برده بالا؟نقل قول:
نگاه کنین.مثلا 6 مگ مونده.شما به اینترنت وصلین.تا وقتی وصل باشید همینطوری میتونید استفاده کنید.اگر قطع کنین با بشه دیگه نمیتونین به ای دی دس ال وصل بشید.نقل قول:
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
بالا برده؟ 256 و 512 چقدر شده؟نقل قول:
من می خوام desktop و laptop و xbox وmobil وreciever وtv رو به اینترنت وصل کنم با این محدودیت حجمی که باید هر 3 روز شارژ کنم این دزدای سر گردنه رو
نمی دونم شما چرا مخالفید؟ممکنه اولش پهنای باند بیاد پایین ولی بعدش مجبورن درست کنن وضعیت رو
شد مثل قضیه پیکان که می خواستن از دور خارج کنن مردم ما خیلیا مخالف بودن
به 5000 تومن یا 10000 تومنا توجه نکنید یکم دیدتون رو باز کنین لطفا
512شده 27تومن 256 هم 2تومن گرون شدهنقل قول:
این تغییر قیمت ها ربطی به این قانون نداره. چون هنوز اجرا نشده.نقل قول:
مخابرات استان خوزستان یه قانون احمقانه گذاشته
اگه کسی بخواد ISP عوض کنه باید دوماه منتظر باشه.
حالا چرا میگن قانونه جدیده
بعد جالب تر اینجاست اگه بخوای بری مخابرات اکانت بگیری 2 روزه وصل میشی
شرمنده اگه ربط به تایپیک نداشت :31:
تا الان 318 نفر گفتن که اری و 120 نفر گفتن که نه.
من هنوز هم موندم که به کدوم گزینه رای بدم کاش یه گزینه خنثی هم میذاشتین.
فقط خداکنه بعد از اجرای کامل طرح(احتمالا سال ها به طول خواهد انجامید:31:) طوری نشه که بیاییم یه تاپیک بزنیم که ایا شما راضی هستید از این طرح و همه یه صدا بگن نه.
اخه هنوز که طرح اجرا نشده من امار دارم قیمت ها رو دارن میبرن بالا.
خدا کنه تجربه اینترنت edge ایرانسل تکرار نشه که طرح نامحدود داد همه اون طرح رو گرفتن و زدن رو دانلود .چنان سرعت پایین اومد که حتی سایت هم به زحمت باز میشد سرعت دانلود هم که کلی افت کرده بود .مهلت طرح که تموم شد دیگه نامحدود نداد.
قضیه ایرانسل فرق داره ربط زیادی به دانلودها نداره،ایرانسل چون می خواست وایمکسش فروش بره ، اینترنتش رو محدود کرد.(کار اشتباهی بود چون وایمکسش سراسری نبود که بخواد حرص بزنه)نقل قول:
البته هجوم کاربران برای استفاده هم کم تاثیر نبود ولی دلیل اصلی نبود.