مدت یک ماه که از adsl ماخابارات؟ استفاده میکنم.چند روزیه سرعتم خیلی کم شده.
بعضی وقتا google به زور باز میشه.
چکار کنم؟
مودمو بردم دم در بازم همون بود.کارشناسان 1899 هم که به پروفسور بالتازار گفتند زکی
چه کنم یکی کمکم کنه.
چوخ تشکر فراوان.
Printable View
مدت یک ماه که از adsl ماخابارات؟ استفاده میکنم.چند روزیه سرعتم خیلی کم شده.
بعضی وقتا google به زور باز میشه.
چکار کنم؟
مودمو بردم دم در بازم همون بود.کارشناسان 1899 هم که به پروفسور بالتازار گفتند زکی
چه کنم یکی کمکم کنه.
چوخ تشکر فراوان.
آقا کدوم منطقه مخابراتی هستین؟نقل قول:
می شه بگین چطور 512 گرفتین و کجا رفتین؟
مخابرات كه اصلا ساپورت نداره و خدا نكنه به مشكل بخوري. من اينترنت 128 مخابارت دارم فرد اسدي در روز يهو ميبيني چند باز قطع ميشه. البته قطعيش مدت دار نيست دارم كار ميكنم يكدفعه كانكشن قطع ميشه دوباره كانفيگ ميكنه وصل ميشه و سرعتم كه روي 7- 10 - نهايت 13 ولي هميشگي نيست صبح تا شب فرق داره. مثلا ساعت 2 نصف شب سرعتش بهتر ميشه اونم در باز كردن صفحات وب. من كه ميخوام كنسل كنم برم وايمكس بگيرم.
ولي ميخواستم بدونم كسي در منطقه فرد اسدي يرويس 512 داره ؟ سرعتش چطوره؟ اگه نه كه سريع اقدام كنم.
دوستان من امروز رفتم مخابرات منطقمون(شهید جعفری) گفت روی فیبر نوری adsl نمیدن.میخواستم بدونم حرفش درسته یا نه؟چون بعضی از دوستان گفتن که رو فیبر نوری از مخابرات adsl گرفتن!اگر حرفشون درسته من باید با کجا تماس بگیرم که کارم راه بیوفته؟
شما اصلا نباید به مخابرات حرفی بزنید برو مخابرات تقاضا کن انجام میشه فیبر نوری مخابرات رانژه میکنه اما pcm کاریش نمیشه کرد
همین کار رو کردم گفت شمارتو بگو گفتم زد تو کامپیوترو گفت فیبر نوری و نمیشه گفتم تو نت خوندم میشه و چند نفر بودن که گرفنتن که گفت من نمیدونم شاید به ما ابلاغ نشده .شاید هم خطمون pcm باشه راستی فزق این pcm با نوری چیه؟
دوستان برای گرفتن 256 از مخابرات کارت دانشجوئی کسی که فامیلیش با بنده یکی باشه کفایت میکنه یا باید خود شخص هم حضور داشته باشه و خودش اقدام کنه اگر امشب پاسخ بنده رو بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم
اخه چند روز پیش که از مخابرات پرسیدم گفت برای گرفتن اینترنت 256 باید یه کارت دانشجوئی بیاری ترجیحا هم نام
اشکان عزیز فرق pcm با فیبر اینه که pcm یک رشته سیم از ماخابارات؟ میاد و توسط یک دستگاه تبدیل به 4 یا 8 یا گاهآ 10 خط میشه چون پهنای باند کمه adsl نمیشه ولی در فیبر نوری سیستم بکلی فرق میکنه یعنی از مرکز ماخابارات؟ تا نزدیکی منزل شما (کافو)خط توسط فیبر نوری میاد و در انجا تبدیل به سیم میشه در ایران چون پدیده جدیدیه امکان برقراری دیتا روی فیبر به سختی امکانپذیره (متاسفم).درخواست adsl به شاتل دادم گفتند فیبره به پارس انلاین دادم همینو گفت اما رفتم مرکز ماخابارات؟ صداشو در نیاوردم بعد از 6 ماه یکروز خطم قطع شد و وقتی وصل شد یکی زنگ زد گفت بیا یوزر پس بگیر.
هرچند "آشغاله ولی از هیچی بهتره.
128 نامحدود هر 1ماه 10.000 تومان روی قبض.ببخشید اگر طولانی شد.(در ضمن مرکز الغدیر)
دوستان نرم افزاری هست که سرعتو بهتر کنه برای پیج باز کردن؟ در کل کیفیتو زیاد کنه؟
سلام من تازه سرویس گرفتم (128 مخابرات) بدک نیست فقط دایم شرمنده ش !! هر طرف میرم به در بسته میخورم! میخوای سایت باز کنی شرمنده س میخوای فایل دان کنی شرمنده س میخوای آنتی ویروسی برنامه ای چیزی آپدیت کنی شرمنده س میخوای شبکه های اجتماعی رو ببینی شرمنده س آخر سر گفتیم بریم بیاد قدیم ندیما رادیوی یاهو رو بزنیم به گوش ! .. هه .. اونم ما رو تحویل نگرفت ...!!!
شدیم چوب دوسر طلا بلا! یا اینطرف می بنده یا اونطرف راه نمیده!
جان مولی اگه کسی چاره ای داره بگه ...
مخلص..