دوست عزیز اتفاقا HP تو این مدل سیستم خنک کننده رو بهینه کرده (فکر کنم کلا تو سال 2011 روش و تکنولوژی خنک کننده لپ تاپ هاش رو عوض کرده) و در ضمن HP تکنولوژی انحصاری Cool Sence رو هم رو این لپ تاپ به کار برده که به نظر من قابل تحسین و کار آمده:5:
دمای این لپ تاپ با توجه به کانفیگش خیلی عالیه و گرمای cpu در حالت نرمال و بدون کول پد 49-53 هست که واسه سی پی یو CoreI7 خیلی خوبه
در ضمن چون بدنه این لپ تاپ فلزیه گرما رو بیشتر نشون میده
تازه باید خدا رو شکر کرد که مثل برند های دیگه خود تاچ پد خیلی داغ نمیشه چون گرم شدن تاچ پد بیشتر رو اعصابه :31:
واسه اینکه ببینی دمای این لپ تاپ با توجه به کانفیگش خوبه میتونی یه 5010 دل رو هم تست کنی و می بینی که فقط کم مونده آتیش بگیره-تازه جنس داخلش از پلاستیکه اگر فلز بود که جهنم میشد (اگه یه تخم مرغم بزاری روش ، نیمرو بدون روغن و کلسترول بهت تحویل میده:31:)
لپ تاپ من تو بازی Flashpoint River با آخرین گرافیک نهایت دماش بدون کول پد به 85 رسیده یا مثلا crysis2 رو با دمای 73-78 بازی میکنم در حالی که حتی مک بوکم دماش به 99 میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه داغ بودن HP رو یه سری از مدل ها بیشتر صدق میکنه و کل قضیه هم بر میگرده به یه سری مدل های خاص قدیمی در سری های pavilion dv2000 و dv6000 و dv9000 که از GPU های Nvidia استفاده میکردن و دیگه تولید نمیشن و به خاطر همین HP تصمیم گرفت که دیگه از گرافیک های Nvidia رو لپ تاپ هاش استفاده نکنه چون داغ میکردن و به همین دلیله که الان 99% لپ تاپ های HP از ATI استفاده میکنن:27:
ولی در مورد این مدل درست نیست.
:46: