نمیخواستم دیگه تا مرحله بعدی بیام تو این تاپیک چون آرسنال باخته بود و این درست نیست که بیام و برد تیم حریف رو با حرفهای متعصبانه و غیر منطقی لوث کنم یا بگم گلتون شانسی بود و ... ولی:
نقل قول:
تو بازی دیشب هم ثابت شد پپ گواردیولا خیلی از ونگر سر تر هست
در برابر کسی که پپ (میگم پپ چون نوشتن گواردیولا یکم سخته) رو از ونگر برتر میدونه چیزی نمیشه گفت.
خیلی دوست دارم یه روز پپ به مشکلات ونگر دچار بشه ببینم اون موقع چیکار میکنه. ببینم میتونه یه تیم با میانگین سنی25 و ارزش مالی 50 میلیون یورو رو اینجوری تو سطح اول اروپا نگه داره؟؟؟
وقتی من میگم فرق مربی دلیل دارم. آرسن ونگر تو 2تا بازی ای که تو این 2سال تو امارات بود با تعویض هاش بازی رو برگردوند (سال اول ولکات و امسال آرشاوین) و پپ امسال بازی رو تو امارات باخت به خاطر همون تعویض های بدش.
نمیدونم اینو قبوا دارین یا نه ولی ونگر تو این بازی یه تعویض اجباری داشت و یه اخراج تو دقیقه 55 (حدودا) که این اتفاقات کل تاکتیک یه مربی رو بهم میریزه.
نقل قول:
بله عمرا اگر دیشب دفاع کرده باشه
همونطور که ونگر گفت برای دفاع نرفته بود ولی این بازی بارسا بود که آرسنال رو به دفاع برد و آرسنال هم نتونست از این فشار بیرون بیاد.
آرسنال تو این بازی حتی هافبک دفاعی هم نداشت. نگید ویلشیر و دیابی. ویلشیر که عمرا هافبک دفاعی نیست و دیابی هم اصلا نمیتونه نقش هافبک دفاعی رو بازی کنه و همیشه یه خط جلو تر بازی میکنه.
نقل قول:
بله مدیر عزیز دیشب به لطف بازیکنان همه بچه ها به جواب شما رسیدن
تا جایی که یادم میاد منم بعد بازی قبلی هچین حرفی زدم و گفتم بازی بعدی خیلی سخته ولی تو نقل قول های شما نبود.
نقل قول:
امسال تیم شما از ما کامل تر بود یا هنوز میگین این تیم کاملتون نیست ؟
اگه منظورتون این بازیه که بازم آرسنال کامل نبود (بهونه نیست دارم جوابتون رو میدم) کلا تو این 5 سال یادم نیست آرسنال با یه بازی با ترکیب کامل بازی کرده باشه.
مصدومین آرسنال تو این بازی: فابیانسکی، ژسنی (18 دقیقه بود تو بازی) ورمائلن، ولکات. سانگ رو هم دقیق یادم نیست که به خاطر مصدومیت نبود یا محرومین نمیدونم.
نقل قول:
یک اتفاق بود که بچه ها دیشب جبران کردن
بازم میگم برد تیم حریف رو با این حرفها بی ارزش نکنین. هرکس اون بازی رو دیده باشه میدونه اتفاق بود یا نه.
نقل قول:
شوخی میکنی؟ ونگر هم دیشب قافیه بد به پپ گواردیولا بخت
رجوع شود به اولین نقل قول.
نقل قول:
دیشب الوز از نصری همبرگر ساخت نه؟
امیدوارم شما مثل اون هواداری نباشی که گفت: آلوز از نصری دریبل خورد؟؟؟ یه نمونشو بگید ببینم؟؟ بازی رو اشتباه دیدین؟؟؟
تو این بازی آلوز از نصری بهتر بود.
نقل قول:
هیچی 90% مفقود میشوند :ی و 10% با بهانه های واهی پیروزی بارسا را لوث میکنند
بعد بازی قبلی هم فکر کنم همچین چیزی واسه هوادارای بارسا رخ داد. الان که نگاه میکنم میبینم تعدادشون خیلی زیاد شده.
اونی که با بهانه های واهی پیروزی تیم حرفی را لوث میکنند ما نیستم. همه میدونن کیه.
نقل قول:
الان باز به همون حالت hidden برگشتن
رجوع شود به نقل قول بالا.
نقل قول:
احتیاج به این کار نبود اشک بازیکنان ارسنال این کار را انجام داد
این جمله رو خوندم یاد یه چیزی افتادم.
فینال 2006 وقتی گل دوم رو زدین بازیکناتون گریه میکردن.
این یکی از صحنه های فوتبالی ایه که هیچوقت یادم نمیره.
نقل قول:
و اگر موقعیت های بارسا 60% گل میشد الان نتیجه چیزی مثل 8-0 یا 9-0 بود :ی
نمیدونم اینو میدونین یا نه ولی تو بازی فوتبال بازیکنی وجود داره به نام دروازبان که وظیفش اینه که نزاره تیم حریف گل بزنه. اگه اینو نمیدونید که هیچ ولی اگه میدونین و بازم این حرف رو میزنین حرفتون خیلی خنده داره.
نقل قول:
شما هنوز توو گذشته ها موندی ، گذشته ها خیلی تیما خیلی چیزا بودن ، الان چی دارید؟!
گذشته یه تیم تاریخ اون تیمه و هر هواداری به تاریخ تیمش افتخار میکنه.
نقل قول:
کاشکی بازی برگشت یه چند ماه دیگه بود ارسنالی ها یه حالی میکردند ولی حیف شد این همه تو این مدت به خودشون افتخار کردند
آرسنالیا همیشه به تیمشون افتخار میکنن و بردن یا بختن به شما دلیلی برای افتخار کردن و نکردن ما نیست.
نقل قول:
اون زمان به دوستان آرسنالی گفتم یه برد خفیف اینقدر شلوغ کردن نداره ..کاری نکنید که بعدا نتونین آفتابی بشین تا مدتی..
تا جایی که منم یادم میاد همون موقع گفتم بازیه سختی در پیش داریم و الان هم میبینین که اینجام و جایی نرفتم.
نقل قول:
من به تیمی که جلوی ارسنال 20 تا موقعیت گل میاره مطمئنم...
اگه اشتباه نگفته باشم نیمه اول که آرسنال 11 نفره بود بارسا فقط 2 موقعیت تو چارچوب داشت.
آرسنال وقتی 10 نفره شد بازی رو وا داد.
نقل قول:
حداقل اجازه بدید بهونه هارو خود دوستان توپ چی بیارن. با کلی ادعا اومدن مجبور شدیم خلع سلاحشون کنیم! متاسفانه اونقدر شارژشون کردید حالا دیگه دل و دماغ حضور ندارن.
10 نفره شدن یه تیم بهانه نیست. شایدم شما مثل دوست بارسایی من اینو قبول دارین که میگه: تیمی که داره دفاع میکنه وقتی 10 نفره شه بهتر دفاع میکنه :18:
کیون (مدافع سابق آرسنال) حرف جالبی زد. گفت: جلو بارسا 11 نفره بازی کردن سخته چه برسه به 10 نفره.
نقل قول:
حالا ارسنال چی ؟ اونم تو این 2 سال اگر موقعیت های بارسا 50 درصدش گل میشد هم پارسال هم امسال بالای انگشتان یک دست گل میخورد!
پارسال المونیا شده بود مخلوط یاشین و واکاشیزوما
امسال شده بود داسایف :ی
بالاتر تعریف دروازبان رو براتون گفتم ولی اینو یادم رفت بگم: دروازبان یه تیم جزئی از اون تیمه.
نقل قول:
نمی تونم درک کنم طرفدارای ارسنال رو اخه اونها همش میگن اخراج حقش نبود اما یکبار خودتون فکر کردید که بعد اون اخراجی که کرد چند نفر دیگه باید اخراج می شدند که گرفته نشده بود ؟؟؟
تا جایی که من میدونم نیمه اول یه آبیدال باید اخراج میشد که نشد.
نقل قول:
طبیعتا بارسا باید تو این مرحله از لیگ قهرمانان حذف بشه، حتی اگه رقیبش شاختار باشه! چون نفرین آرسنال دنبالشه!
از فصل 04-2003 که لیگ قهرمانان 8 گروهه شد تا الان، تمام تیم هایی که تونستند آرسنال رو در مراحل حذفی قبل از فینال حذف کنن، خودشون در مرحله بعد از اون، شکست خوردن و خلاصه حذف شدن توسط یه تیم دیگه!!
نمونه بارزش خود بارسلونا تو فصل گذشته بود
آمار جالبی بود. مرسی :31: