فقط در صورتی که ساتنای درخواستی شما خارج از بازه زمانی ۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰ (شنبه تا چهارشنبه) و ۸:۰۰ الی ۱۳:۰۰ (پنج شنبه) باشد در اولین روز کاری ارسال خواهد شد.:11:نقل قول:
Printable View
فقط در صورتی که ساتنای درخواستی شما خارج از بازه زمانی ۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰ (شنبه تا چهارشنبه) و ۸:۰۰ الی ۱۳:۰۰ (پنج شنبه) باشد در اولین روز کاری ارسال خواهد شد.:11:نقل قول:
آنلاین واریز نمیشه ، مثل سحاب (کارت به کارت) نیست، من از ملت به پاسارگاد انتقال دادم کمتر از 1 ساعت رسیدنقل قول:
اگه خارج از بازه زمانی باشه که amir_ata_21 گفت موکول میشه اولین روز کاری یعدی. مثلاً اگه پنجشنبه ساعت 3 بعد از ظهر باشه میوفته واسه شنبه
من یه بار از پاسارگاد انتقال دادم بعد از 48 ساعت رسید!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
از چه طریقی میتونم استعلام تمام گردش حسابم رو بگیرم..؟
سلامنقل قول:
اصولا سیستم سامانه ی ساتنا مبتنی بر "تائیدیه" طراحی گشته،
1- ثبت اطلاعات توسط کاربر و تایید
2- تاییدیه شعبه فرستنده
3- تاییدیه تامین وجه (برخلاف چکهای بین بانکی ، در ساتنا آنی وجه بین دو بانک تسویه میشود)
4- ارسال به بانک مقصد
5- تایید نام صاحب حساب و شماره حساب و واریز وجه به حساب معرفی شده
در تمامی موارد فوق اپراتور است که کار را انجام میدهد(برخلاف سیستمهای مکانیزه ای مثل کارت به کارت)
پس بطور معمول چنین عملیاتی بین 15تا30دقیقه بطور معمول زمانبر است.
یکی از بهترین سیستمهای بانکی معرفی شده در چندسال اخیر است که در جهت کاهش استفاده از چکهای بین بانکی و مشکلات و ریسکهای آن و یا حمل پول نقد در حجمهای بالا بکار برده میشه.
در حال حاضر کارمزدی ندارد.
ساعات کاری ساتنا معمولا از 8:30 تا 1:30 هست.
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
سلامنقل قول:
اکثر بانکها دارای اینترنت بانک هستند، با اخذ رمز اینترنت بانک به نحو احسن به گردش حسابهات دسترسی داری.
نمیشه بری از بانک بگیری..نقل قول:
اکثر بانکها دارای اینترنت بانک هستند، با اخذ رمز اینترنت بانک به نحو احسن به گردش حسابهات دسترسی داری.
مسلما میشهنقل قول:
ولی معمولا هزینه پرینت داره
البته بانکهای خصوصی معمولا تا 2صفحه هزینه نمی گرن
بعضی از سیستم ها آفلاین هستن مثل بانک مسکن و 24ساعت بعد از واریز پول به حساب مقصد میرسن
سکه یا نیم سکه وقتی میخریم باید از این قابهای پلاستیکی داشته باشه یا همین جوری فقط خودش باشه ؟
از بانک که میگیری خود سکه رو میدن
( من یه بار رفتم بگیرم پولو که دادم سکه ها رو طوری رو پیشخون انداخت که هر کی نمیدونست فکر میکرد 25 تومنیه :31:)