لزومی به رفتن به منو مخفی نیست.نقل قول:
تو Settings تلوزیون به بخش Audio برید. اونجا یکی از گزینه ها مربوط به Audio Output هست و توی اون میشه مشخص کرد که از کدوم خروجی صدا ها استفاده بشه. که در مورد شما، باید اسپیکر داخلی بعلاوه هدفون انتخاب بشه.
Printable View
لزومی به رفتن به منو مخفی نیست.نقل قول:
تو Settings تلوزیون به بخش Audio برید. اونجا یکی از گزینه ها مربوط به Audio Output هست و توی اون میشه مشخص کرد که از کدوم خروجی صدا ها استفاده بشه. که در مورد شما، باید اسپیکر داخلی بعلاوه هدفون انتخاب بشه.
نحوه رفتن به Service Menu - EZ Adjust برای کسانی که دارای گوشی/تبلت LG هستن و برنامه LG Remote روی گوشیشون هست (البته به احتمال زیاد اصل روند این آموزش باید روی هر گوشی ای که برنامه کنترل مادون قرمز داره جواب بده):
- وارد برنامه LG Remote شوید و روی + کلیک کنید.
- توی لیست انواع دستگاه ها TV رو انتخاب کنید.
- توی لیست TV ها VIZIO رو انتخاب کنید.
- توی صفحه بعدی که میخواد مدل رو با آزمون و خطا شناسایی کنه، الکی دکمه رو بزنید و بعد YES رو بزنید که مثلا کار کرد. حالا کنترل فوق اضافه میشه.
- خب الان توی این کنترل گزینه - یا -/-- (تو بخش شماره ها هست) رو بزنید، منوی EZ Adjust ظاهر میشه و ازتون رمز میخواد.
- رمز پیشفرض به احتمال خیلی زیاد، یا 0000 هست یا 0413
برگرفته از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویتنام و پیدا نکردم اما روی الجزیره گذاشتم مشکلم حل شدنقل قول:
مرسی ممنون از راهنمایی تون
من راهش رو پیدا کردمنقل قول:
اول:لوکیشن تلویزیون و روی الجزیره وزبان دستگاه رو هرچی میخواهین بزارین
دوم:بر روی ریموت کنترل تلویزیون از بالا دکمه Q.MENU را بزنین بعد در منوی باز شده آپشن اول که خود دستگاه که وار منو میشی روی همین گزینه است و بعد در اینجا شما اگر زبانتون انگلیسی باشه باید از روی کنترل فلش راست رو بزنین و اگر فارسی باشه بلعکس . و وارد گزینه کانال یابی شوین و بعد گزینه نوع برنامه را بزنین بعد ماهواره را انتخاب کنید و بعد تنظیمات ماهواره (DISEQC) را تنظیم کنین و بعد جستجوی اتوماتیک یا دستی و بعد از تلوزیزیون لذت ببرید
امید وارم راهنماییم کامل باشد
دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده:
من یه تلوزیون LG 49LF63000GI گرفتم. موقعی که تلوزیون رو از نمایندگی آوردن و نصب کردن خب کشور ایران بود و همه چی هم نرمال و طبیعی. ما هم یه دستگاه پخش قدیمی داشتیم که با این فیش زرد سفید قرمز ها (فیش RCA) به پشت تلوزیون زدیم و باز هم همه چی اوکی بود.
اما من میخواستم یه نرم افزاری رو از فروشگاه WebOS بگیرم که چون کشور ما ایران بود، نشونش نمیداد و محدودیت داشتیم (اکثر نرم افزار های WebOS تو فروشگاه آمریکا هستند.).
برا همین من با کلی بدبختی Service Menu EZ Adjust رو باز کردم و از Area Option و با زدن کد ۱۷۲۳ که برا امریکای شمالیه، منطقه رو تغییر دادم و نرم افزار ها اومدن.
اما یه مشکلی پیش اومد:
وقتی ورودی رو روی AV گذاشتم که از دستگاه پخش استفاده کنم، دیدم تصویر سیاه و سفید شده. با کلی ور رفتن متوجه شدم که تلوزیون سیگنال ورودی AV رو NTSC فرض میکنه (چون آمریکاست) و دستگاه ما خروجیش PAL هستش. (این داستان PAL و NTSC مربوط به سیگنال های آنالوگ RF و RCA هستش و تو گیرنده دیجیتال ها، HDMI و حتی Component که سبز آبی قرمزه دیگه نیست.)
خودم رو کشتم که از تو تنظیمات تلوزیون جایی رو پیدا کنم که PAL کنمش نبود.
دوباره از Service Menu گذاشتمش رو ایران، باز هم نشد. نمیدونم کجا و چی رو باید تغییر بدم.
کسی میتونه کمکی کنه؟
حتی اگه راهی هست که تنظیمات EZ Adjust رو بتونیم ریست کنیم هم خوبه.
دوستان کسی میدونه uf850v رو چه کشوری تنظیم کنیم هم م.ا.ه.و.ا.ر.ه کار کنه هم سیمستم ماشین زمان و ظبط کردنش همزمان فعال بشه ؟
من رو ویتنام گذاشتم ماشین زمان ندارم اصلا.
دوستان ما تازه ال جی گرفتیم دکمه ضبط رو که میزنی فقط تو حافظه داخلی ضبط می کنه که اونم 2 گیگه و اصلا هم نمیشه منتقل کرد به فلش یا چیزی دیگه یا اصلا نمیشه به طور مستقیم تو فلش چیزی ضبط کرد دوستان ایا راهی وجود داره دارم که بشه تو فلش ضبط کرد یا از حافظه داخلیه خود تلویزیون انتقال داد تو فلش؟
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت و قسمت Time Machine II استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- و این برای انتقال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی49LGLF631V اطلاعاتی دارهکه چطور میسه رسیورش رو فعال کرد در کنارش منوی فارسی هم داشتنقل قول:
نقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
سلام دوستان کسی در مورد LED 49LGFL631V اطلاعاتی داره چطور میشه در کنار زبان فارسی RESIVER رو هم داشت
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk