به آدرس زیر که مال سایت رسمی سریال مختارنامه هستش مراجعه کن. توضیحات کامل در اونجا داده شده:نقل قول:
موفق باشین.کد:http://www.mokhtarnameh.com/news/1-latest-news/233-1389-08-10-14-52-14.html
89/9/28
Printable View
به آدرس زیر که مال سایت رسمی سریال مختارنامه هستش مراجعه کن. توضیحات کامل در اونجا داده شده:نقل قول:
موفق باشین.کد:http://www.mokhtarnameh.com/news/1-latest-news/233-1389-08-10-14-52-14.html
89/9/28
قسمت اخیر (تخت سلیمان) یکی از جالب ترین قسمت های مختار بود... چیزی که باعث شد احساس خیلی خوبی از تماشای قسمت بهم دست بده، موسیقی متن این قسمت بود! شخصا از موسیقی متن قسمت های گذشته که بیشتر در ارتباط با کربلا بود خسته شده بودم! دیگه خیلی تکراری شده بود... به نظر من دیگه وقتش رسیده بود که موسیقیه متن عربی هم وارد سریال بشه که شد!
الان یک برنامه در حال پخش بود در مورد کسانی که بعد از شهادت امام حسین تازه یاد قیام کردن افتادن
ادامه برنامه بعد از اخبار ورزشی .شبکه 3 سیما
اگر وقت دارید ببینید
این قسمتش خیلی قشنگ بود یه کمی هم طنز توش وجود داشت!
به نظر میرسه شروع صحنه های جنگها و قسمت های اکشن سریال از قسمت بعد آغاز میشه. شدیدا منتظر دیدنشونم:8:
این مفهوم تخت گردون چی بود من که زیاد سر در نیاوردم منظور اونجائیه که می خاست از مختار بیعت بگیره
مفهوم که فکر نمیکنم داشت اما کلا می خواست نشون بده که این آقای عبیدلله زبیر بر خلاف گفته ی اسلام و برخلاف سنت پیامبر کاملا ساده زیستی رو کنار گذاشته و در نهایت راحتی داره زندگی میکنه و حتی دست به بیگاری کشیدن از آدم ها برای لذت بردن خودش هم زده.نقل قول:
تزویرنقل قول:
همون اول مختار گفت این تختی که از آسمان به زمین می آید کنایه به تخت سلیمان است.یعنی اینکه ایشون با یک تخت پرنده و یک تخت گردون مردم عامی و بی سواد را مسحور قدرت خویش می کند
تو قسمت قبل اگه دقت میکردین، صحنه های مربوط به حمله ی لشگر یزید به مدینه رو فقط با چند تا کادر بسته از یه لشگری که در جلوی اونها یه فلاخن بزرگ در حال حرکته، سر و تهشو هم آوردن. انگار دیگه حال و حوصله نداشتن که دکور شهر مدینه و مسجد النبی رو هم بسازن. خرج و مخارج زده بوده بالا :27:
منم دوست داشتم نشون بدن.ولی شاید هم خرج و مخارجش بالا میشده هم خیلی ربط مستقیمی به قیام مختار نداشته و در حاشیش بوده.نقل قول: