دستت درد نکنهنقل قول:
یه سوال : بازی رو سرورش میمونه یا کلاً انلاین هست؟؟ یعنی بعد اتمام بازی اثری ازشمیمونه تا دانلودش کنم ؟؟
Printable View
دستت درد نکنهنقل قول:
یه سوال : بازی رو سرورش میمونه یا کلاً انلاین هست؟؟ یعنی بعد اتمام بازی اثری ازشمیمونه تا دانلودش کنم ؟؟
راستش من خودم تا حالا از این سایت بازیی ندیدم نمی دونمنقل قول:
ولی سایت خوبی هست ظاهرا
سلام دوستان..
میتونید لیستی از شبکاتی که این بازی رو فرداشب پخش میکنن بذارید ؟ : )
ممنون :40:
گرچه می دونم اینجا جاش نیست ولی میشه یه لطفی بکنید فرکانس TRT spor هم بدید:11:
شبکه دبی اسپورت 2 12111/ h / 275000
در ماه/واره بدر (عرب ست) هم این بازی رو میزاره .
کلا بوندسلیگا رو می تونین از دبی اسپورت 1 و 2 روی بدر ببینین . هفته ای 3-4 (یا بیشتر)بازی می زاره.
...................
علی کریمی در لیست 18 نفره شالکه برای بازی با دورتمند
ورزش > فوتبال جهان - ماگات نام کریمی را در لیست 18 نفره بازی با دورتمند قرار داد.
گل- اولین بازی علی کریمی با پیراهن شالکه احتمالا جمعه شب در هفته بیست و یکم بوندس لیگا روبروی صدرنشین بوندس لیگا در ورزشگاه 80720 نفری سیگنال ایدونا پارک انجام خواهد شد. دیداری حیثیتی که به داربی راهن معروف است و البته علی کریمی سابقه گل زدن به دورتموند را با پیراهن بایرن در همین ورزشگاه دارد، دیداری که با همان تک گل به سود بایرن تمام شد.
به نوشته کیکر، کریمی در ترکیب اصلی شالکه برای این بازی جایی ندارد ولی ماگات نام هافیک 32 ساله ایرانیش را در لیست ذخیره ها جای داده تا شاید از او استفاده کند. دورتموند صدرنشین جدول است با 50 امتیاز و جالب اینکه شالکه با قرار گرفتن روی پله یازدهم فقط نصف این تیم امتیاز جمع آوری کرده است. تفاضل گل شالکه میهمان صفر است و این یعنی آنها همان 26 گلی را که زده اند دریافت هم کرده اند و این در حالی است که دورتموند 46 گل زده و 12گل دریافت کرده است
منبع:خبرانلاین
بـــه! یعنی امروز فرصت بازی کردن به کریمی میرسه؟!ایول بابا:8:
همونطور که می دونید امشب شالکه و دورتموند با هم بازی دارن... به همین مناسبت گفتم بد نباشه گل 3 امتیازی جادوگر به دورتموند وقتی که تو بایرمونیخ بود رو بزارم ... با این گل بایرن قهرمان نیم فصل بوندسلیگا شد
کد:http://www.mediafire.com/?a7lra8sy5zeqyb1