فکر کنم دستم خورده و فعال شده (اگر به صورت پیشفرض غیرفعال باشه)
البته الا غیرفعالش کردم
چه اتفاقی روی سیستم افتاده!!! به صورت کلی
Printable View
فکر کنم دستم خورده و فعال شده (اگر به صورت پیشفرض غیرفعال باشه)
البته الا غیرفعالش کردم
چه اتفاقی روی سیستم افتاده!!! به صورت کلی
submisson error :19:
دوستان بعضی از فایل های رو میخوام کاری بهش نداشته باشه این ارور بالا رو میاره میشه توضیح بدید ؟:20:
چند بار هم از دوستان پرسیدم . به غیر از اون تم های پست اول ، تم دیگه ای سراغ ندارید ؟ :13:
این کمودو برنامه های دیگه ای مثل سرعت دادن به سیستم و پاکر کردن ریجستری و ..... داره ؟ ( در صورت وجود لینک دانلود رو میشه بزارید ؟؟ ) :10:
اگر اشتباه نکنم یکی دیگه هم این سوال را پرسیده بود که تم قشنگ تر نداره (مثل کسپر یا نورتون) مهران هم جواب داد خیر همین چند صفحه ی پیش بود میتونید نگاه کنیدنقل قول:
بهتره برای پاک کردن ریجستری از CCleaner استفاده کنید ولی اگر میخواهید از برنامه کومودو استفاده کنید لینکش را پایین گذاشتم
کد:http://www.comodo.com/home/support-maintenance/system-cleaner.php?entryURL=
واقعا عجب آنتی ویروس خوبی هست. من از Avast استفاده می کردم ولی بعد از خوندن پست های اول و دوم و دیدن فیلم ها عاشق COMODO شدم.
فقط یک سوال دارم من از V P N استفاده می کنم بعد از هر بار کانکت شدن ازم سوال می کنه و اون را به عنوان یک Network جدید اضافه می کنه می خوام بدونم راهی هست که دیگه این سوال را نپرسه؟
باید ip ثابت داشته باشی چون شما اتصالت معمولیه هر سری یک ip جدید میگیری به خاطر همین هم هر سری comodo سوال میکنهنقل قول:
سلام
من کومودو اینترنت سکوریتی کامپلیت2011 رو دانلود کردم
تو سایت خودش زده 69 دلار
حالا براش کیجن و کلید و ... چه جوری باید ردیف کرد؟
کلیدی وجود نداره چون نسخه کامل و مجانی یکی هستند و فقط در نسخه کامل پشتیبانی و بک آپ وجود دارد.نقل قول:
شما بایستی نسخه مجانی را دانلود می کردید که رایگان هست و همچنین هیچ فرقی با کامل ندارد .
موفق باشید .
من اینو دانلود کردمنقل قول:
از این ورژن قویتر هم داره؟کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
راستی
من کاربر آویرا بودم
خدایی خیلی خیلی ازش راضی بودم
تنها عیبی که دیدم ازش این بود که سرعت دانلود رو خیلی کم میکرد.
لطفا بدون تعصب و علاقه به این آنتی ویروس بگید که کومودو هم این مشکل رو داره؟
ممنون
نه . آخرین ورژن است . حرف نداره .نقل قول:
نه داداش . اصلا سرعت رو پایین نمی یاره . خودم یک ماه هست که دارم و اصلا مشکلی نداره . خیلی قوی هم هست .نقل قول:
راستی
من کاربر آویرا بودم
خدایی خیلی خیلی ازش راضی بودم
تنها عیبی که دیدم ازش این بود که سرعت دانلود رو خیلی کم میکرد.
لطفا بدون تعصب و علاقه به این آنتی ویروس بگید که کومودو هم این مشکل رو داره؟
ممنون