داداش كارنامش رو خط خطي نكرده كه،خودش گفت با paint اينجوري كرده!
منم منطقه2 هستم.
Printable View
داداش كارنامش رو خط خطي نكرده كه،خودش گفت با paint اينجوري كرده!
منم منطقه2 هستم.
کارنامه اینترنتی واسه خوزستان نیست ؟
همیشه ما جنوبی ها کمبود امکانات داریم ...
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
راستی بچه ها ...
یک سوال ...
من قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم ( احتمالا تا شهریور ماه ) حالا خواستم بدونم که امسال اگر قبول بشم دیپلم میگیرم ؟ یا اینکه باید حتما چهارم دبیرستان رو هم بخونم ! ؟
آخه یکی گفت چون پیش دانشگاهی شده چهارم پس دیپلم رو هم چهارم میدن !!!
ضمن اینکه اگر دیپلم رو هم گرفتم و با توجه به اینکه پیش دانشگاهی رو نخوندم توی دانشگاه های اونجا میتونم تحصیل کنم ؟؟
مرسی ! اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه ...
امسال دیپلم میدن ! .. یعنی اگر کارنامت اماده شده .. مدرک دیپلمت هم الان داخل پروندت هست !!!نقل قول:
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
ولی واقعا بازم نامردی هست !!! ...نقل قول:
نقل قول:
کارنامه اینترنتی واسه خوزستان نیست ؟
همیشه ما جنوبی ها کمبود امکانات داریم ...
همیشه به غیر تهرانی ها کمبود امکانات دارند:)
نقل قول:
ولی واقعا بازم نامردی هست !!! ...
دکمه تشکر کافی نبود.موافقم.
.نقل قول:
راستی بچه ها ...
یک سوال ...
من قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم ( احتمالا تا شهریور ماه ) حالا خواستم بدونم که امسال اگر قبول بشم دیپلم میگیرم ؟ یا اینکه باید حتما چهارم دبیرستان رو هم بخونم ! ؟
ضمن اینکه اگر دیپلم رو هم گرفتم و با توجه به اینکه پیش دانشگاهی رو نخوندم توی دانشگاه های اونجا میتونم تحصیل کنم ؟؟
فكر كنم مشكل اصلي بحث خدمت وظيفه نيروهاي مسلح باشه . چون اكثرا در اين سنين اصلا اجازه خروج قانوني به پسرا داده نميشه
می تونی بری همونجا پیش رو بخونی و بهد وارد دانشگاه بشی البته شما فکر می کنید که اینجا دانشگاهاش به درد نمی خوده و اونجا خوبه باید اینو بهت بگم شما باید یا مدرک تافل و یا IELTS رو داشته باشین و به غیر از اون باید یه امتحان GRE هم باید بدین فک کنم.نقل قول:
در مورد سربازی باید اینو هم بگم که چون شما محصل هستین فک نکنم واستون مشکلی پیش بیاد.
سلام ، من هنوز کارناممو نگرفتم ، بچه ها نحوه ی تصحیحشون چطوریه ؟ لطفا توضیح بدید
نقل قول:
راستی بچه ها ...
یک سوال ...
منم یه چند ماه پیش می خواستم برم گذرنامه بگیرم، همه کارهاشو انجام داده بودم، فقط مشکل اینجا بود که یه قانون خیلی جدید، فکر کنم روز قبلش اومده بود و مانع شد. البته اصلا از این موضوع ناراحت نشدم، چون دوست داشتم حتما یکی از دانشگاه های ایران برم و اگه می رفتم خارج اونوقت شاید نمی تونستم به آرزوم برسم. بهترین کار اینه برای ادامه تحصیل بری خارج ( منظورم لیسانس به بالاست ). چون تا لیسانس نداشته باشی کار درست و حسابی گیرت نمی آد و اونجایی که شما می خوای بری هزینه ها بالاست. مگر اینکه خانوادگی بخواین برین که بحثی جداست. البته اگه می خوای بری استرالیا شغل های ساده هم در امد داره ولی فکر نکنم اونوقت بتونی ادامه تحصیل بدی. فقط هر کاری می کنی اول خوب فکر کن ببین می ارزه یا نه. من که می گم اگه عجله نداری بذار برا بعد لیسانس. موفق باشید.نقل قول:
می تونی بری همونجا پیش رو بخونی و بهد وارد دانشگاه بشی البته شما فکر می کنید که اینجا دانشگاهاش به درد نمی خوده و اونجا خوبه باید اینو بهت بگم شما باید یا مدرک تافل و یا IELTS رو داشته باشین و به غیر از اون باید یه امتحان GRE هم باید بدین فک کنم.
در مورد سربازی باید اینو هم بگم که چون شما محصل هستین فک نکنم واستون مشکلی پیش بیاد.
مشاور مدرسه ما هم همینو گفت.می گفت اگه می خواید برید واسه فوق لینسانس و یا بالاتر برید آخه اینجوری اونجا هم راحت تر زندگی میکنید.نقل قول:
اگه شما اول اینجا برید دانشگاه بهتره آخه با جوش آشنا می شی و وقتی واسه مقطع بالاتر بری دیگه با محیط جدیدتری آشنا نمی شی بلکه می گی همون دانشگاه خودمونه فقط زبونشون فرق می کنه.
در مورد کنکور ایرانم نگران نباش فوقش اینه که تهران قبول نشی بالاخره که شیراز یا اسفهان قبول که می شه.
اگه رشتت تجربیه اینو بهت بگم که تا رتبه 5000 هم می تونی بری دندون پزشکی بخونی پس دیگه الکی میخوای بری اونجا چیکار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصفهان درسته نه اسفهان !