دوسته من الا یه ماشین ۵۰ میلیونی بخوایم از مناطق ازاد بخریم چجوری باید بیاریم تهران؟چقدر تمام میشه قیمتش تا برسه تهرانظ!لطفا هرکدوم از دوستان کامل میدونه توضیح بذهنقل قول:
Printable View
دوسته من الا یه ماشین ۵۰ میلیونی بخوایم از مناطق ازاد بخریم چجوری باید بیاریم تهران؟چقدر تمام میشه قیمتش تا برسه تهرانظ!لطفا هرکدوم از دوستان کامل میدونه توضیح بذهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خارج از کشور مدل 2011 که سری جدید آزرا هست از نظر ظاهر حدود 24 هزار دلار قیمت داره و مدل های قبلی مثل 2008 و 2009 ها که تو ایران خیلی زیاده من شنیده بودم 18 هزار دلار هست
بار ها گفته شده ، باز هم میگمنقل قول:
دوسته من الا یه ماشین ۵۰ میلیونی بخوایم از مناطق ازاد بخریم چجوری باید بیاریم تهران؟
اسمش منطقه ی آزاد اروند
پس فقط تو این منطقه ماشین با قیمته
برای خروج ازش به صورت دائم باید مابقی پول عوارض رو تقدیم دولت مهرورز کنی!
سالی هم نزدیک به یک ماه میتونی موقت خارج بشی
دولت مهرورز رو دسته کم نگیرین ، به این راحتی ها که نمیشه سرش شیره مالید.
سلام عزیزان یکی از دوستان قرار است از عراق یک ماشین وارد کند میخواستم بدانم وقتی ماشین با پلاک عبور موقت وارد میشود چقدر در ماه بابت پلاک باید بپردازیم و حداکثر چند ماه میشود با پلاک موقت تردد کرد و مطلب بعد هم اینکه از لحاظ نوع ماشین محدودیتی وجود ندارد
چند روز پیش رفتم گمرک که ببینم میشه ماشین وارد کردو پلاک ملی کرد؟
گفتن که فعلا نمیشه هیچ ماشینی وارد کرد
جریان چیه؟
یاسر جان ، گمرک بودی میپرسیدی از خودشون دیگه!
از وقتی با راهنمایی رانندگی زدن تو کرک و پر هم ، واردات ماشین بهم ریخته! احتمالا هنوز نتونستن شکم راهنمایی رانندگی رو سیر کنن.
دوست عزیز من گمرک اراک رفتم نه گمرک اروند
اونجا گفتن فعلا نمیشه ماشین وارد کرد و اینم به خاطر دستور احمدی نژاد هست
آها بعد دوست عزیز این چه ربطی به تاپیک منطقه اروند داشت؟
اینجا که ممنوع نیست ، چون خیر سرش منطقه آزاده.
وارد مسائل سیا سی هم که نمیشه شد ، ولی آنچه عیان است ...
ای بابا امیر جان تو چقدر دلت پره!! ماشین می خوای وارد کنی واسه چی؟ هم ارز از کشور خارج میشه هم پول تو جیب دشمنانمون میره هم اسرافه هم تبعیض!!
مثلا جای یه دونه یاریس 4 تا پراید بخر واسه 4 نفر. هم ثواب داره، هم تبعیض نکردی و از همه مهمتر به جای اینکه یه پول قلمبه بریزی به حساب تویوتا که مارو تحریمم کرده و به اقتصاد خانوارت فشار بیاد همون پولو قسطی ماهیانه بریز به حساب سایپا ما هم یه نونی به رگ بزنیم بابا جان (با کباب) :31:
سلام بر آقایون عزیز
یه نفر میتونه قیمت bmw x6 در منطقه آزاد اروند بگه؟