كسي راهكاري نداره؟نقل قول:
Printable View
كسي راهكاري نداره؟نقل قول:
سلام
نزدیک به 2 سال بیشتر هست که از صبا نت دارم استفاده می کنم به نظرم بهترین adsl تو ایران هست
اصلا قطعی نداره
سرعت بالای 1مگابایت
و ساعت دانلود رایگان ،که من تا حالا شاید نزدیک به 500 گیگا دانلود کردم
بهترین گزینه
بهترین
[QUOTE=Ehsan PCbase;5066081]كسي راهكاري نداره؟[/QUOTE
webramz.com رو باز كرد بدون مشكل
براي من باز نمي كنه ! :13:
نقل قول:کد:http://webramz.com/
برای من هم بدون مشکل باز شد
با مرورگرهای دیگه هم امتحان کردی؟
اره از فايرفاكس استفاده مي كنم و با IE هم امتحان كردم ولي نشد .
فقط با پ.ر.و.ك.س.ي باز مي كنه :13:
اقا جواب مارو کسی نداد خواهشا بگید سرعت شبانه صبا چقدره یا اصلا چقدر میشه دانلود کرد
بهترین گزینه بود اما تو این 2 ماه اخیر واقعا افتضاح شده و شبانه اش اصلا قابل استفاده نیستش و به هیچ دردی نتمی خوره اما قبل این 2 ماه خوب بود ولی اون زمان ها به تاریخ پیوستنقل قول:
بهشون هم که میگی شبانه افتاحه میگن حجم کم داریم اضافه بشه درست میشه
من موندم چرا تو روز اینا حجم کم ندارن و با سرعت 1 مگ دانلود میکنه و شبا حجم کم میشه:27::2::41:
یه بار بدون dns برو ببین کار می کنه یا نه ؟نقل قول:
خوشحال یک نفر راضی هست . اما این نظر مختص شماست دوست من که از خوش اقبالی هیچ کدوم از مشکلات صبا رو نداری . پس بهترین هست , ولی فقط برای شما .نقل قول:
شبا هیچ حساب کتای نداره از 0 تا 230 بستگی به مرکز مخابراتی , ترافیک مرکز , اکانتینگ مرکز , تعداد فایل دانلودی شما و......... داره . ولی برای اکثریت همون دورو بره دیال آپ هست و بس و معدود کسانی هستند که سرعت های بالا دارند .نقل قول:
من با اکانت شبانه به طور متوسط بین 1200 تا 1600 مگ دانلود می کنم. البته از رپیدشیر و با اکانت.نقل قول:
باید این نکته رو هم بگم که سرعت دانلود شبانه ی شما کاملا شانسیه، یه نفر تا 1800 هم دانلود می کنه، یه نفر هم اصلا نمی تونه شبانه دانلود کنه.
موفق باشی:11: