اینجا من جدا کردن صدا از تصویر و تبدیل صدا رو فعلاً خدمت دوستان آموزش میدم قبل از انجام این مراحل مطمئن شوید که کدکهای و انکودرهای لازم در کامپیوتر شما نصب هست من برنامه k-lite codec pack رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
برنامه Transport Stream muxer (tsMuxeR) 1.10.6 رو از اینجا دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه EAC3toGUI رو از اینجا دانلود کنید.
دقت کنید که شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باید دانلود کنید اگر فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید باید از طریق dos برنامه اجرا بشه که کار سختی هست ،وقتی این دو فایل رو دانلود کردید هر دو رو اکسترکت کرده و کنار هم در یک فلدر قرار بدید اگر این کار رو نکنید برنامه نمیتونه فایل exe تحت dos رو اجرا کنه و error میده.
حالا نوبت جدا کردن تصویر و صدا است برنامه tsmuxer رو پس از اکسرکت کردن اجرا کنید.
فایل خودتون رو توسط دگمه add اضافه کنید حالا میتونید اطلاعات تصوصر و صدا را مشاهده کنید این برنامه قادر هست فایل شما رو به ts تبدیل کنه و حتی level 5.1 رو به level 4.1 تغییر بده ولی ما فعلاً با این قسمت کاری نداریم و میخواهیم صدا رو از تصویر جدا کنیم بنابرایت از قسمت پایین demux رو انتخاب کرده و دکه start demuxing رو فشار بدید تا نرم افزار کارش شروع بشه ،بسته به حجم فایل و سرعت کامپیوتر شما در عرض کمتر از 10 دقیقه ( برای یک فایل حدود 4.7 giga byte ) صدا از تصویر جدا شده و تصویر با پسوند h264 و صدا ب پسوند dts جدا شده اند.
حالا برنامه eac3to رو اجرا کنید کار با این نرم افزار ساده است بنابراین زیاد راجع به اون توضیح نمی دم.
فقط سایر تنظیمات رو دست نزنید این برنامه یک آدر س مقصد رو از شما گرفته و فایل رو تبدیل می کنه.
بعد از تبدیل صدا به AC3 می تونید با همین نرم افزار یا اگه می خواهید فرمت اون mkv باشه با برتامه mkvmerge اون دو تا فایل صدا و تصویر رو به یک فایل mkv تبدیل کنید.
برنامه برای این کار برنامه mkvtoolnix رو از اینجا دانلود کنید:
بعد از نصب mkvmerge رو اجرا کرده و صدا و تصویر رو add کنید و کلید start muxing رو بزنید بعد از چند دقیقه فایل mkv شما با فرمت جدید آمادست !خسته شدم چقدر توضیح دادم سایر تبدیلات هم اگر کسی علاقه داشت بعداً توضیح میدم