Core i7 , ATI 4650 چرا هیچ وقت تو لپتاپ های موجود در ایران کنار هم نیستن ؟ 4650 شخصیت (منظور همون تکنولوژیست) معاشرت با i7 رو ندارن ؟! اگه سراغ دارید معرفی بفرمایید که سخت در بایستم !
Core i7 , ATI 4650 چرا هیچ وقت تو لپتاپ های موجود در ایران کنار هم نیستن ؟ 4650 شخصیت (منظور همون تکنولوژیست) معاشرت با i7 رو ندارن ؟! اگه سراغ دارید معرفی بفرمایید که سخت در بایستم !
با سلام . تو ایران خودمون هم تقریبا با همین قیمت عرضه میشه :20::20:نقل قول:
نقل قول:
نه ربطی نداره.
مثلا سونی ترجیح داده از کارت گرافیک 330 استفاده کنه و یا اج پی از کارت گرافیک 230 استفاده کنه.
خوب مثلا نوت بوک هایی هم مثل ENVY هستند از کارت گرافیک ATI 4830 استفاده میکنند.
کارت گرافیک 330 هم هم رده ی 4650 هست و حتی بهتر.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
یه مدل که همه چیزش شبیه همینه ولی کارت گرافیکش 512 مگه Geforce 310 قیمتش 1560 تومنه.حالا این مدل قیمتش چند خواهد بود با کارت گرافیک 1 گیگه Geforce 330؟
آیا کیفیت لپ تاپی که به ایران میاد با لپ تاپی که به آلمان میرود یکیست؟
ممنون میشم جواب بدید....
نقل قول:
خب تا وارد ایران نشه نمیشه قیمتش رو تخمین زد . چون وارد کنندگان لپ تاپ با واسطه از سایر کشورها وارد می کنند مسلما قیمت بالاتر میره . ولی بازم به گارانتیش می ارزه .
نه تفاوتی نداره . برندهای معتبری مثل اپل و سونی و ... در چین مونتاژ میشن . یعنی شما در کانادا هم بگردی تمام لپ تاپهای اپل چینی هست در مورد سونی هم بگم که فرقی بین چینی و آمریکاییش نیست
معمولا چقدر پول گارانتی روی قیمت یک لپ تاپ اضافه میشه؟نقل قول:
نقل قول:
بستگی به ارزش و قیمت لپ تاپ داره . در ضمن نمیشه دقیق گفت ؟؟ چون ما از قیمت خرید شرکت های گارانتی خبر نداریم :11:
پس فکر کنم با این اوصاف قیمت 1600 تومن برای اون لپ تاپ قیمت خیلی مناسبیه ، نه؟نقل قول:
نقل قول:
بله دقیقا همین طوره
از هر نظر لپ تاپ کاملیه :8:
من یه لپ تاپ با cpu i7 میخوام بگیرم بین HP Pavilion dv6t Quad Edition series و sony f series گیر کردم اون هم به خاطر سایزش هست و اینکه درسته که میگن لپ تاپ ها با cpu i7 مشکل باطری دارن؟
سوال بعدی اینکه مک cpu i7 داره؟
و اخرین سوال اینکه cpu i7 با i3 چفدر فرق داره ؟ ایا ارزش داره پول بیشنری بدی؟