آقا من با هزار بدبختی تونستم محافظ LCD پیدا کنم اما چرا تمام صفحه نیست فقط روی LCD میگیره دیگه مثل ماله خودش روی دکمه های پائین و بالارو نمی گیره اما محافظ 58 روی کل صفحه رو میگیره
ماله شما هم اینجوریه ؟
Printable View
آقا من با هزار بدبختی تونستم محافظ LCD پیدا کنم اما چرا تمام صفحه نیست فقط روی LCD میگیره دیگه مثل ماله خودش روی دکمه های پائین و بالارو نمی گیره اما محافظ 58 روی کل صفحه رو میگیره
ماله شما هم اینجوریه ؟
اون قسمت بالای گوشی که یه سنسور داره که وقتی گوشی زنگ میخوره و میبری نزدیک گوش ال سی دی رو خاموش میکنه، توی کاتالوگش هم نوشته اونجا چیزی نچسبونید! معمولا" این محافظ ها استاندارد نیستن یا همه جای گوشی رو میگیرن یا نصفه نیمه هستن ولی من یکی گرفتم که تو پک سبز رنگ بود و دقیقا" استاندارده!نقل قول:
نقل قول:
ببخشید میشه بگین ماله چه جوری بود که استاندارده ؟
اسمش یادتون نیست ؟
برچسبی که روی ماله خودشه عالیه اما خوب اون ضایع بود می گذاشتم بمونه چون اون بالای آبیش خیلی تابلو بود
سلامنقل قول:
سلام دوستان
اين گوشي رو پيشنهاد مي كنيد يا 5800 رو ؟ به نظرتون كدومش بهتره ؟
ممنون .
ظرافت - زیبایی - قیمت مناسب = 5530
Gps - 3g - صفحه نمایش بزرگتر - Ngage - ساپورت بهتر برنامه = 5800
سلام میخواستم بدونم میشه رو 5530 ngage نصب کرد . اگه میشه کمکم کنید. ممنون!
هم رو 5530 و 5800 میشه تعدادی محدودی از بازی ها رو با شتابستج و با افت کیفیت و فریم بازی کرد ... مراجعه به بخش N-Gageنقل قول:
سلام میخواستم بدونم میشه رو 5530 ngage نصب کرد . اگه میشه کمکم کنید. ممنون!
والا اصلا یادم نمیاد فقط رنگ جلدش مونده تو ذهنم که سبز بود عکس یه گوشی هم روش بودنقل قول:
ببین اینطوری هست بالاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله معلومه.نقل قول:
وقتی گوشی از رو به رو نگاه می کنی دکمه معلومه ؟
5530 هم خوشگلتره هم بهتره هم بهتره و هم خوشگلتره!نقل قول:
اين گوشي رو پيشنهاد مي كنيد يا 5800 رو ؟ به نظرتون كدومش بهتره ؟
تقریبا هرچی بررسی در مورد 5530 خوندم میگفتن 5530 معایب 5800 رو نداره.
دوستان عزیزی که دنبال برچسب برای ال سی دی هستید:موبایل رو خریدید تا در خدمتتون باشه،شما نباید در خدمتش باشید!برچسب رو بکنید و حالشو ببرید.برای وسیله ای پول دادید که لذت ببرید ازش.نه اینکه مجبور بشید با این چسبه کشتی بگیرید،به فکر خودتون باشید نه گوشیتون!
یه سوال،من بعضی از بازیهایی که نصب میکنم تاچ نیستن و یه صفحه کلید مجازی زیر صفحه ظاهر میشه،(مثلا بازی لاست)اما در بعضی مراحل ازم می خواد یه عدد یا کد رو وارد کنم اما من چون فقط چند کلید مثل بالا،پایین چپ و راست رو دارم(ABCD هم زیر صفحه دارم)نمیتونم کد رو وارد کنم،راحی هست که یه صفحه کلید مجازی کاملتر ظاهر بشه؟؟
آره ایول دقیقا یه همچین چیزی می خوامنقل قول:
شما از کجا گرفتی ؟
دوست من میشه معایب 5800 رو نسبت به 5530 بگی همینطور برتری 5530 نسبت به 5800؟؟؟نقل قول:
ممنون