این بخش تعطیل شده؟ دیگه کسی نیست جواب بده؟
Printable View
این بخش تعطیل شده؟ دیگه کسی نیست جواب بده؟
تعطیل نشده.همچین چیزی که میخایین نداریم.اما میتونین نقشه شهرتون رو به صورت برنامه نصب کنین.نقل قول:
تو نرم افزار trekbuddy هم میشه به صورت آفلاین نقشه ریخت ولی دردسرش زیاده.
با یه سرچ ساده میتونین این نرم افزار رو پیداش کنین.
با سپاس فراوان جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز. نرم افزار trekbuddy رو دانلود کردم و داخل فایلش به غیر از برنامه با پسوند jar یک فولدر هم بود که داخلش نقشه جاده های ایران و تهران و نقشه های مترو داره. طریقه نصب نرم افزار روی گوشی رو آموزش میدن لطفاً... :11: من وقتی یک نرم افزار کپی میکنم داخل گوشی بعد که از کامپوتر eject میکنم به غیر از تنظیمات گوشی داخل هیچ قسمتی نمیتونم بشم. میگه دسترسی شما تا زمان آپدیت فایلها مجاز نیست! نرم افزارهای کپی شده رو وقتی پاک میکنم بعد از 10 دقیقه گوشی به حالت نرمال بر میگرده. با سپاس. (گوشی رم خارج نداره و با رم داخلی کار میکنه)نقل قول:
سلام دوستان من گوشی ساسونگ جت رو مدتی هست که خریدم میشه برای دانلود بازی راهنماییم کنین ؟
لطفا آخرین ورژن فریمور گوشی رو هم اعلام کنید. مال من SW:S8003JPIH1 و CSC VER: S8003JPIH1 هست و فارسی ساپورت میکنه. و اینکه طریقه وصل شدن به اینترنت از طریق کامپیوتر و سیم usb رو هم آموزش بدین لطفا! با سپاس فراوان
اگر بازی و نرم افزار نصب کنیم گارانتیش از بین می ره؟
دوست من هر بازی رو که بخایی میتونی دانلود و نصب کنی.فقط برای نصب بی دردسرش باید فیرم ویرتون ایزی جاوا داشته باشه.متاسفانه فیرم ویر فارسی نداره ولی اینی که پایین برای دوستمون گذاشتم داره.نقل قول:
آخرین فیرم ویر MXEJA1 هست.ولی فارسی نداره.نه برای خوندن فارسی نه نوشتن.نقل قول:
این آخرین فیرم ویر:
اینم آموزش آپدیت:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4654225&postcount=677
با یو اس بی هم نمیشه به اینترنت وصل شد.تنها راهش وای - فای و جی پی آر اس هست.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4432674&postcount=362
دوست عزیز شوخیت گرفته؟؟؟!!!مثل این که بگی اگه رو کامپیوترم آنتی ویروس نصب کنم گارانتی مانیتورش از بین میره؟!!!نقل قول:
:11:
سلام
2 تا سوال دارم
* من چند ماهه که یک گوشی سامسونگ مدل جت خریدم ، جدیدا برای ضبط کردن صدای استاد سر کلاس ازش استفاده می کنم .حداکثر زمان ضبطش یک ساعت هست . تایم های پایین رو بدون مشکل ضبط می کنه ولی برای تایم های بالا از یک ساعت 7 دقیقه رو ضبط کرده بود و بقیه رو نویز ( صدای هوا ) ضبط کرده بود دوباره امتحان کردم از یک ساعت 40 دقیقه رو ضبط کرد و بقیه رو هوا ! و یکبار دیگه هم از نیم ساعت 6 دقیقه ضبط کرد و و بقیه هوا ! شانسیه بگیر نگیر داره
* مشکل دیگه این گوشی که از ابتدا وجود داشت اینه که میشه قسمت های مختلفش رو کد گذاری کرد ولی گاهی به طور خود به خود این کدها از کار می افتن و بخش های مختلف کد گذاری شده بدون کد باز میشن که با خاموش و روشن کردن دوباره به حال درستش بر میگرده
این مشکلات از چیه و چطوری حل میشه ؟ کلا گوشی خوب و شیک و سریعی هست و ازش راضیم اگه این دو تا مشکل نباشه !
دکمه سپاس هنوز برای من فعال نشده (با سپاس فراوان):11:
بیشتر این مشکلات با آپدیت فیرم ویر برطرف میشن.ولی فارسی گوشی هم میپره.:31:نقل قول: