یه سوتی از یک برنامه تلویزیونی!
نمیدونم شما مسابقه جام بلورین که محمد سلوکی مجری آن بود واز شبکه تهران پخش میشد را دیده بودید یا نه!
اما در یکی از شبها وموقعی که یک شرکت کننده زن داشت در مسابقه شرکت میکرد به قسمتی از مسابقه رسید که باید یک کلمه را در جواب چیزی که مجری از او میپرسید بگوید.
سلوکی از خانمه پرسید لطفا بگویید جوهره مرد چیست؟
خانمه بعد از چند بار من ومن کردن گفت که کمکم کنید مجری گفت سه حرفی است وحرف اول آن با ک شروع میشود.
احتمالا فهمیده اید جواب چیست؟ ولی این خانم باز هم من ومن کرد وگفت که روم نمیشه بگم اما مجری اصرار میکرد که بگو ووقت برنامه کم است والان زمانت برای پاسخ دادن تمام میشود.خلاصه هی از زن انکار و از مجری اصرار .
ما هم یه 5 دقیقه ای مچل بودیم که چرا این خانم جواب نمیدهد.سرتون دردنیارم خلاصه بعد از کلی من ومن کردن خانمه گفت: کیر منو میگی مردم از خنده وهنگ کرده بودم که چطور اون خانم روش شده توی یه برنامه زنده که الان روی آنته وهمه دارن میبینن این حرفو بزنه وجواب درست رو فکر کنه که اینه.فکر کنم زنه خیلی اون موقع حالش بد بوده وبه کیر نیاز داشته که این جواب رو داده.بعد از این حرف سریع برنامه قطع شد وپیام های بازرگانی پخش شد و چند دقیقه بعد که برنامه از دوباره اومد مجری گفت که از همه شما بیینندگان گرامی معذرت خواهی مینماییم و این برنامه زنده است واز این جور مسایل پیش میاد. خلاصه اینجوری سروته شو هم آوردند.ولی کلی اونشب خندیدم.
شما اگه جای اون خانم بودید یه همچین کاری میکردید؟!!
راستی تا یادم نرفته بگم که جواب درست "کار" بود.
ببخشید اگه خیلی رک نوشتم چون که واقعاٌ این مساله اتفاق افتاد ومن با گوشها وچشمهای خودم دیدم وشنیدم.
:tongue: