آره منم گرفتم اما خیلی مسخرست که!!نقل قول:
روزی 5 تا مصرف یه سوپر مارکت کوچیک هم ازین بیشتره!!
Printable View
آره منم گرفتم اما خیلی مسخرست که!!نقل قول:
روزی 5 تا مصرف یه سوپر مارکت کوچیک هم ازین بیشتره!!
خواسته بگه ما هم هستیم:31:نقل قول:
بابا به ما هم بگین کی میگیرین ؟؟ من چرا نمی تونم بگیرم ؟؟؟ از پارسیان می گیرین ؟؟ بانک های دیگه هم دستگاه POS اشون میده ؟؟
ممنون .
کمک کنید بابا !! ساعت چند می گیرین ؟ چند شنبه میگیرین ؟ اگه نگید می رم دختر فراری میشما !!! :دی
نقل قول:
من هم گرفتم البته از دستش در رفت و 6تا داد (یه 5تایی و یه تکی)
حاجی ساعت خواسی نداره من خودم دیروز حدود 5.30 گرفتم بعدش ساعت 9 به رفبقم گفتم اونم گرفت فک نکنم ساعت خواستی داشته باشه
این بار رو فرار نکن تا بعد
اقا من همین الا تست زدم نمی ده !!!نقل قول:
:41: دیدن گفتم من شانس ندارم !!!
بابا بگین از کدوم دستگاه می خرین و ساعت و چند شنبه ؟
موندیم تو کف 5 تا !!!
ساعت خاصی نداره سهمیه ای روزی 5 تاست از دستگاه پارسیان میتونید بگیرید من یازده شب گرفتم بعد دوازده و پنج دقیقه هم دوباره گرفتم چون روز بعد حساب میشد حالا تعجب میکنم دستگاه شما نمیده؟؟!!نقل قول:
ما که سه تا پوز (POS) بی بخار داریم به درد لای ... میخورن :از صادرات + سامان + کشاورزی:13:
از نظر سخت افزاری صادرات سرعتش خوبه ولی از نظر کاربرد همشون درپیت:29:
نه میشه قبض پرداخت کرد و نه میشه به کارت دیگه ریخت و ..
البته نگید "مگه ATM هست" نه ولی باید اینارو داشته باشه:5:
اگه روزی 5 تا دونه شارژ میدادن حالا نه همراه آخر حتی ایرانزرت به یه دردی میخوردن
نه که اینجا اروپا یا آمریکا یا کشورای پیشرفته آسیاست مردم خیلی اطمینان دارن واسه خرید:27:
با دستگاه Pos کارت شارژ شرکت پیشگامان اینترنت تهران(یا همون پارسیان) کارت شارژ میشه بگیری نه با سامان و کشاورزی و...:31::31::31:
آآآآآآآآآآآآآ:18:نقل قول:
5 تا گرفتم !! همون لحظه فروختم !!
همه اومدن می گن شنیدیم شما کارت شارژ دارین ؟ :31:
گفتم تموم شد!!!
همه اسم هاشونو نوشتن اینجا تو لیست !! میگن به نوبت بده به ما !!! :16:
کسی راهی چیزی برای بیشتر گرفتن نداره ؟ :31: برنامه ای چیزی ننوشتین ؟؟ فردا باز برنامه ها میان بیرون !!!:16: