ولی خداییش ریاضی تجربیا حداش خیلی شاخ تر از ریاضیه و حدود 7 -8 نمره حد میدن بیشترشم مثلثاتیه!
Printable View
ولی خداییش ریاضی تجربیا حداش خیلی شاخ تر از ریاضیه و حدود 7 -8 نمره حد میدن بیشترشم مثلثاتیه!
دوشنبه زبان داشتیم من تو یه سوال گیر کرده بودم نشسته بودم تا همین معلم زبانمون عزیزی بیاد برسونه وقتی بیکار میشم میشینم اسممو به انگلیسی به روش های مختلف مینویسم :دی بعد اون موقع هی داشتم اسممو مینوشتم اخر سر دیدم که رو پاسخ نامه داشتم مینوشتم پاسخ نامه به گند کشیده شده بود پایین پاسخنامه پر از masoud شده بود یه نقاشی شده بود برای خودش حالا مصحح میگرخه ورقمو صحیح میکنه :دی
معدل دیبلم !!نقل قول:
پس این امتحان مبانی و تاریخ برا چیه؟ چه تاثیری داره؟
انقدر بدن تا ایدز بگیرن !! : دینقل قول:
اعتراض؟؟؟؟؟؟؟ با این کار تنها کار اون مصحهای مفت خورو اسون میکنی و بس! راحت به همه صفر میدن و به افتخاراتشون اضافه میکن که همرو انداختیم
نقل قول:
BLASTER گل گفتی بهینه سازی مسخره ترین درس این کتاب هست
منم مشکل دارمنقل قول:
حسابان خداییش باحاله!
جز بهینه سازی که خیلی خیلی خیلی چرته همه چیش شیرینه...
ولی دقت کنین...
اگر از رو امتحان نهایی ها میخونید (بنی هاشمی)این سه سال آخر بهینه سازی نداره...پس ممکنه زیاد به مشکلی با بهینه سازی برنخورید...
و چون سه ساله که از بهینه سازی سوال نیومده .احتمال این که امسال بیاد زیاده...
میگم اسپمای اینجا زیاد شده ها یه وقتی تاپیکو قفل نکنن!!!
لطفا اسپم نزنید
1-الف)9:
رو نوشتم در وجود شما عشق و ذره ی عشق وجود ندارد...
این درسته؟
کاشکی اسون بود...هر چی بگی توش پیدا میشه...نقل قول:
مطمئنی؟
فک نکنماااا...
در کل ریاضی شما اسونه که!
زشته دختر مردم رفت و امد میکنه اینجا :دینقل قول:
انقدر بدن تا ایدز بگیرن
تقلب حساب می شه که !! این چه کاری بود کردی تو بسر ؟؟؟نقل قول:
دوشنبه زبان داشتیم من تو یه سوال گیر کرده بودم نشسته بودم تا همین معلم زبانمون عزیزی بیاد برسونه وقتی بیکار میشم میشینم اسممو به انگلیسی به روش های مختلف مینویسم :biggrin: بعد اون موقع هی داشتم اسممو مینوشتم اخر سر دیدم که رو پاسخ نامه داشتم مینوشتم پاسخ نامه به گند کشیده شده بود پایین پاسخنامه پر از masoud شده بود یه نقاشی شده بود برای خودش حالا مصحح میگرخه ورقمو صحیح میکنه :biggrin:
من می ترسیدم روی برگم یه خط اضافه بزنم که تقلب نگیرن !
الزه امروز 3 4 نفر رو برگشون رو باره کردن ! دهن ما سرویس شده !!
چیزی نگفتم که نفرینشون کردم خوب! : دینقل قول:
زشته دختر مردم رفت و امد میکنه اینجا :biggrin:
گفتم این قدر صفر بدن بعدش ایشالله یه مرض مثل ایدز بگیرن !! : دی
ول کن تو رو خدا میخوای به سکتمون بدی یه امتحان درست حسابی دادم تا حالا اونم زبون بوده :دینقل قول:
تقلب حساب می شه که !! این چه کاری بود کردی تو بسر ؟؟؟
جمله ای که تو به کار بردی ایهام داشت :نقل قول:
ولی بعد با اوردن صفر قبل از بدن ایهام برطرف شدنقل قول:
انقدر بدن تا ایدز بگیرن