باسلام مدلهایی که معرفی نمودید بجز مدل آخری هیچ کدام سری n نیستند درضمن مدل آخری هم استاندارد سری n را داره سرعتش up150میباشد.ولی خود اگه همین برند ها هم تا 20mbsبتوان ازش سرعت گرفت نیز برای یک فیلم hd بیت ریت بالا کافیستنقل قول:
Printable View
باسلام مدلهایی که معرفی نمودید بجز مدل آخری هیچ کدام سری n نیستند درضمن مدل آخری هم استاندارد سری n را داره سرعتش up150میباشد.ولی خود اگه همین برند ها هم تا 20mbsبتوان ازش سرعت گرفت نیز برای یک فیلم hd بیت ریت بالا کافیستنقل قول:
خیر ، همه ی اون چندتایی که لینک دادم سری n هستند ولی تا 150 مگ ساپورت میکنند. و با توجه به اینکه نسبت به سایر مارکها قیمتشون بهتر هست من این چند مدل رو پیشنهاد کردم.نقل قول:
سلام.
من مودم 2640 رو با سیم وصل کردم به WD و یه کارت شبکه g هم انداختم رو PC برای شبکه.
مشکلی نیست تا اونجائی که یه 1080p با بیت ریت بالا پخش کنید که فریز داره هنگام پخش.
البته فریز فقط وقتی پیش میاد که تمام اجزای صحنه حرکت کنه. در مواقع عادی مشکلی نداره.
WD Live media player به همراه اداپتر USB وایرلس امروز به دستم رسید.
دستگاه جمع و جور و شیکی هست .
اولین کاری که کردم فیرمویرش رو به آخرین ورژن آپدیت کردم.
بعد اداپتر وایرلس رو به پورت USB دستگاه وصل کردم و دستگاه به راحتی SSID شبکه رو شناسایی کرد ، بعد فولدرهایی رو که در ویندوز ، Share کرده بودم رو بدون نقص نشون داد و تقریبا تمام فرمتها و کدکها و با رزلوشنهای مختلف رو تست کردم و بدون هیچ نقصی و کاملا روان اجرا کرد .
سرعت جابجایی در منو ها عالی.
من مودم وایرلسم WAG54G2 هست (سری g) و با وجود اینکه بیشتر از 2.5 مگ بر ثانیه ترنسفر نمیده (نمیدونم چرا) ولی حتی کلیپهای 1080i با فرمت ts رو از طریق شبکه کاملا روان اجرا کرد.و به احتمال زیاد با اکسس پوینت سری n که سرعت بالاتری دارد به نظر میرسد حتی با 1080p و بیت ریتهای بالاتر هم مشکلی نداشته باشد ، مشخصات فایل مذکور :
کد:Madonna - La Isla Bonita (River Plate Stadium Buenos Aires 2008) Sky1 HD-1080i.ts
General #1011
Complete name : Madonna - La Isla Bonita (River Plate Stadium Buenos Aires 2008) Sky1 HD-1080i.ts
Format : MPEG-1 Transport
Format/Family : MPEG-1
File size : 568 MiB
PlayTime : 5mn 28s
Bit rate : 14 Mbps
Audio #1100
Codec : AC3
PlayTime : 5mn 28s
Bit rate : 384 Kbps
Bit rate mode : CBR
Channel(s) : 6 channels
Sampling rate : 48 KHz
ChannelPositions : Front: L C R, Rear: L R, Subwoofer
در کل دستگاه بی نقص و کاملی هست.
دستگاه رو از چاره به قیمت 120 تومن خرید کردم که به همراه USB وایرلس 146 تومن شد.
سلام دوست عزیز...نقل قول:
مبارک باشه ، انشاالله همیشه به خوبی ازش استفاده کنین...
من الان یه مودم ADSL دارم که فرستنده وایرلس هم داره (SMC) ! مدلش:
SMC7904WBRA2
با این مدل منم میتونم مثل شما از طریق وایرلس فایلهای شیر شده رو با دستگاه LIVE اجرا کنم ؟
شما الان چه دستگاهی رو با USB وایرلس به قیمت 146 خریدین ؟
مبارک باشه آقا کیفیت رکورد دستگاهیت چه طوره با چه فرمت هایی میتونه تصویر رکورد کنه یکم توضیح میدینقل قول:
دوست گلم wd live قابليت PVR رو نداره :46:نقل قول:
دوستان مدان مدل قابلیت PVR رو داره
novatron 83-82نقل قول:
eagate
iomega
قیمت و گارانتینقل قول: