اقا اونایی که archives_win32 داره فرمتش (.tab و .arc) هست
رو بریزید توی مسیر اصلی بازی تو یه فولدری به همین نام
ولی اونایی که xml هستند رو هنوز نتونستم پیدا کنم باید چی کار کرد
Printable View
اقا اونایی که archives_win32 داره فرمتش (.tab و .arc) هست
رو بریزید توی مسیر اصلی بازی تو یه فولدری به همین نام
ولی اونایی که xml هستند رو هنوز نتونستم پیدا کنم باید چی کار کرد
نقل قول:
الان من مد مورد نظر Robo+Battlesuit رو از سایتش دان کردم ولی فایلهای داخلش همه با فرمت dds هست که معلوم نی باید کجا کپی کنم!!!!این مدش باعث میشه نصف بدن ریکو مثل نابودگرها تو بازی ترمیناتور بشه یعنی آهنی:5::41:
میدونم منم دیدم تو read me اینو نوشته
Installation:
Extract to the subdirectory 'dropzone' of Just Cause 2' game folder
Remove :
Delete 'the "FRX" folder
منم رمبو ،007،هیث لجرو... رو دانلود کردم
خیلی ساده یه فولدر باید با اسم dropzone بسازی هر چی خواستی بریزی میریزی توش من الان رمبو شدم!!!!
مشکلات بازی های شما از اینه که بازی محدود شده یا اصطلاحاًlimited edition روناآگاهانه رفتید گرفیت!
صد بار من تو این انجمن گفتم بازی شرکتی نگیرین فور ویندوز بگیرین بایاروطی کنین......
این بازی رکورد های خیره کننده ای داره مثلا یه یاو تونسته1میلارد نفر بکشه من الان5000نفرکشتم....
یا تونسته5000کیلومتر رانندگی کنه که من200کیلومتر کردم....
سلام من دو مشکل در این بازی دارم 1-صدا وتصویر در دموها هماهنگ نیست 2-دوربین بازی کند حرکت می کنه تنظیمات رو به کمترین حد ممکن رسوندم ولی فایده نکرد کارت گرافیکم gforce 9400 512 هستش کارت گرافیکم به روز کردم مشکل حل نشد فقط در این بازی مشکل دارم ویندوزم 7 هستش
نقل قول:
مشکل اولتون رو که چند صفحه قبل جوابشو دادن
اما مشکل دومتون بر میگرده به همون کارت گرافیک فکر کنم چون این بازی یک گرافیک فوق العاده لازم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 7 از همه مهمتره واسه اجرای درست این بازی...باز هم اگر سایر دوستان اطلاعات بهتری دارن به این دوستمون کمک کنن
یک چیز جالب راجب گرافیک جذاب این بازی اینکه به قدری رو نقاط ریز همه چیز به دقت کار شده و وقت گذاشتن,جزر و مد آب هست که شما هنگامی که یک ماشین یا هر وسیله دیگه ای رو به کنار ساحل ببرین(روز) بعد از 15 دقیقه یا بیشتر که کمی زمان گذشت میتونین ببینین که همون وسیله کاملآ داره در آب فرو میره!!!واقعآ جالبه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام.نقل قول:
درون DVD های بازی درایورهایی هست که باید نصب بشن لازمن مخصوصاًویژوال بیسیک ودایرکت ایکس.
درضمن شما بازیتون کرک هم داره وچتر باز میشه یانه؟
مطلب دوم شما کارت گرافیکت ازرده خارج شدس بسیار بسیار ضعیف هست واین بازی کرات حداقل256مگ ازنسل های جدید میخوادنظر من روی عوض کردن کارت گرافیکتون باتوجه به اینکه درآخرین روزهای عمرش دربازاربه سرمیبره.
میتونید درانجمن مشاوره برای خرید کار گرافیک ومانیتورشرایطتون رومطرح کنید:
مطمئن باش اشکالاتی که توبازی ها میبینی به خاطرضعف کارت گرافیکیتون هست.کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
علی.:11:
بچه ها من بازی رو تازه گرفتم.یعنی دی وی دی رامم خراب بود تازه بازی رو نصب کردم.وقتی که کار نصب تموم میشه کرک رو میریزم موقع اجرا این ارور رو میده چه کار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
یکی از بپه ها اینو نصب کرده. میگه بازی رو نمیتونه سیو کنه. مشکل از کجاست؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
باسلام.نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی dvd های بازی یه سری درایور هست که باید نصب بشن وگرنه بازی اجرا نمیشه.
دایرکت ایکس وویژوال بیسیک.نصب کنین درست میشه.
Escape>save game> new file>saveنقل قول:
یعنی اینقدرسیو کردن سخته؟
اگه مشکلتون حل نشدممکنه بیشتر توضیح بدین ارورمیده یا چیزدیگه....