ناراحت نشیا ولی گرون خریدی...630 هم می تونستی گیر بیاری.نقل قول:
فقط مشکیش که گارانتی اصلیه فارسی داره...با پروداکت کد 0576556 آپدیت کن فارسی میشه.
Printable View
ناراحت نشیا ولی گرون خریدی...630 هم می تونستی گیر بیاری.نقل قول:
فقط مشکیش که گارانتی اصلیه فارسی داره...با پروداکت کد 0576556 آپدیت کن فارسی میشه.
مرسینقل قول:
دیروز علاالدین و زیرو رو کردم، پایین ترین قیمت سفید 650 بود مشکی 630
زنگ زدم به یکی از دوستام که بهش اعتماد دارم(تاحالا یه N95, N81-8g,5800xp,N96 ازش خریدم) بهم گفت اصلی و بهم 670 میده، خریدم
سلام دوستان
صدای این گوشی چقدره؟
از 5800 بیشتره؟
توی هندزفری و اسپیکر صداش چه جوریه؟
:31:نقل قول:
مشکیش که 580 هست بدون گارانتی...خودم 4شنبه واسه دوستم گرفتم 610 با گارانتی اصلی نوکیا.
در هر صورت مبارک باشه.
صبر کنید تو ماه رمضون و بعد قیمت به زیر 500 میرسه ولی اصلیش کم شده همه تقلبیه
سلام به همگی.دوستان من دیروز یک n97 از علاِءدین خریدم.اومدم خونه گذاشتم یه 4 5 ساعتی شارژ شد.ولی امروز به ناگاه کاملا خالی کرد و خاموش شد.حالا نمی دونم مشکل از کجاست ولی انگار اصلا دیروزم شارژ نکرده.الانم چه با شارژر خودش چه با کامپیوتر چه با تبدیل که به شارژ وصلش میکنم فقط چراغ شارژ روشن میشه.هر چقدر صبر میکنم رو صفحه خود گوشی هیچ تغییری حاصل نمیشه که اصلا بشه روشنش کرد.کسی میدونه گیرش کجاست؟شما راهی سراغ ندارین که من بتونم حداقل این لعنتی رو روشن کنم؟راستی یک چیز دیگه من حتی تا اونجا میذارم تو شازژ باشه که چراغ شارژ خاموش بشه ولی بازم روشن نمیشه.ممکنه مشکل نرم افزاری باشه یا با اپدیت فریمور حل شه؟
نقل قول:
سلام
برادر من , به امکان 90% نرم افزاریه. یه فلاش کنی حله.
ولی اگه دسترسی داری, با یه منبع تغذیه آمبر کشی ش رو ببین. اگه تونستی میزان آمبرکشی رو بزار.
سلام به همه خوبای این سایت
3تا سوال داشتم
1. مدت زمانیکه طول میکشه گوشی فول شارژ بشه چقدره؟ آخه گوشی من تقریبا 2 ساعت و نیم طول میکشه
2. 2شاخه شارژر گوشی من ، به صورت 2 شاخه اروپاییه که براش تبدیل گرفتم. برایه همه N97 ها همینجوریه؟
3. وقتی فیلم یا کلیپ تبدیل میکنم میریزم تو گوشیم، تو قسمت مربوط به Video نمیاره، باید برم از فایل منیجر بازش کنم. میشه یه راهنمایی کنین چیکار کنم درست بشه؟
1.مال منم بیشتر از 95 قدیمیم طول میده.تا حالا اندازه نگرفتم...
2.نه.مال من همین خودمونیا(!)ست.
3.اگه 95 بود بهت میگفتم بریزی توی فولدر خودش،ولی 97 همه جا میشناسه کلیپا رو.حتی چند تاشو که نمیخواستم بیاره مجبور شدم پسوند عوض کنم ولی بازم میاردشون.
نکته ی جالب:کرمان قیمت گرفتم مشکی 595،سفید 610.فکر میکردم تهران ارزون تر باشه...
پوریا جونم،خونسردیتو حفظ کن!باور کن درست میشه!نقل قول:
سلام به همگی.دوستان من دیروز یک n97 از علاِءدین خریدم.اومدم خونه گذاشتم یه 4 5 ساعتی شارژ شد.ولی امروز به ناگاه کاملا خالی کرد و خاموش شد.حالا نمی دونم مشکل از کجاست ولی انگار اصلا دیروزم شارژ نکرده.الانم چه با شارژر خودش چه با کامپیوتر چه با تبدیل که به شارژ وصلش میکنم فقط چراغ شارژ روشن میشه.هر چقدر صبر میکنم رو صفحه خود گوشی هیچ تغییری حاصل نمیشه که اصلا بشه روشنش کرد.کسی میدونه گیرش کجاست؟شما راهی سراغ ندارین که من بتونم حداقل این لعنتی رو روشن کنم؟راستی یک چیز دیگه من حتی تا اونجا میذارم تو شازژ باشه که چراغ شارژ خاموش بشه ولی بازم روشن نمیشه.ممکنه مشکل نرم افزاری باشه یا با اپدیت فریمور حل شه؟
این قضیه کلا یه نم اپیدمی نشده؟کس دیگه ای بجز ما دو تا همچین بلایی سرش نیومده؟
سلام به 97 داران:40:نقل قول:
فريمور جديد 97 تا 15 سپتامبر ريليز ميشه:46:نقل قول:
The good news about the Nokia N97 users is that they will also be receiving kinetic scrolling as an update soon. The new firmware sporting it will be released in mid-September