یا Nitro PDF کار کردی؟نقل قول:
Printable View
یا Nitro PDF کار کردی؟نقل قول:
من يه نرم افزار براي تبديل فايلهاي pdf به text ميخواستم
نرم تبديل به word فارسي رو دارم و فونتهاي استفاده شده در فايل pdf رو هم دارم ام نميتونم به text (utf-8 or unicode)l متن رو انتقال بدم يا تبديل كنم
لطفا دوستان گرامي كمك كنند
ممنون
من يه نرم افزار براي تبديل فايلهاي pdf به text ميخواستم
نرم تبديل به word فارسي رو دارم و فونتهاي استفاده شده در فايل pdf رو هم دارم ام نميتونم به text (utf-8 or unicode)l متن رو انتقال بدم يا تبديل كنم
لطفا دوستان گرامي كمك كنند
ممنون
دوست عزیز چنین نرم افزاری که مبدل pdf به word باشه و زبان فارسی رو هم ساپورت کنه نیومده متاسفانه یکی از نقاط ضعف این نرمافزارهای مبدل pdf به word و doc همین عدم پشتیبانی از زبان فارسی هستش و تو همینجا بارها بحث شده:11:نقل قول:
آقا من يه نرم افزار دارم به نام pdfgrabber كه فايل رو به doc تبديل ميكنه و فونتهاي استفاده شده در فايل رو به من ميدهنقل قول:
اما نميشه در جاي ديگه اي مثل text از اون متن doc استفاده كرد
من ميخوام فونتها رو يه جوري بچسبونم به فايل كه توي هر محيط ديگه اي قابل نمايش باشه
ممنون
فونت های استفاده شده رو فکر کنم درهم به شما میده و برنامه ای نیست که فوت ها رو بهم بچسبونه و باید دستی انجام بدید که صرف نمیکنه وقت رو چند برابر میگیره:11:نقل قول:
نه تا حالا کار نکردم باهاش .نقل قول:
خواسته های منو میتونه برآورده بکنه ؟
این 2 تا تاپیک رو سر بزنید حتما مشکلتون رو تو این زمینه برطرف میکنه :11:نقل قول:
Nitro PDF Professional | نرم افزاری قدرتمند برای ساخت و ویرایش فایلهای PDF
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=88237&page=3&highlight=nitro
کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های مرتبط با فایلهای pdf و نرم افزارهای ان
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220198&page=15&highlight=nitro
واقعا بايد براي اين زباني كه داريم تاسف بخوريم!نقل قول:
من چند تا كتاب دارم و ميخوام روي موبايل آنها رو بخونم و نرم افزارهاي موجود فقط فايلهاي text unicode رو ميخونه
حالا با اين وضع بايد چكار كنم؟!!
تاسف فایده نداره زبان هم خیلی خوبه مشکل که از زبان ما نیست :31: چون عربی رو ساپورت نمیکنه اینطوریه ورگنه اگه عربی رو ساپورت میکرد مشکل کمی حل میشد :11:نقل قول: