والدس: در آليانس آرهنا گل نمي خورم
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال بارسلونا گفت: هرگز در آليانس آرهنا گل نمي خورم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ويكتور والدس عنوان كرد: طلسم گل نخوردن من به اين راحتي شكسته نمي شود و اطمينان دارم كه در بازي با بايرن مونيخ نيز از عهده كار بر مي آيم.
والدس در 453 دقيقه گذشته گلي دريافت نكرده است و مي تواند يكي از مهره هاي كليدي بارسلونا در خانه بايرن مونيخ باشد.
بارسلونا در بازي رفت با نتيجه 4 بر صفر به پيروزي رسيده است.
اسين: با جان و دل براي چلسي بازي ميكنم
خبرگزاري فارس: بازيكن خط مياني تيم چلسي انگليس گفت: در هر پستي كه مربي براي من تعيين كند، با جان و دل بازي مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس مايكل اسين اظهار داشت: براي من موفقيت چلسي دراولويت نخست است. به اين خاطر از تمام توانم براي موفقيت تيم بهره مي گيرم و هر جا كه لازم باشد، بازي مي كنم.
اين هافبك غنايي كه طي روزهاي اخير شايعه اختلافش با گاس هيدينگ به خاطر پست بازي سرزبان ها افتاد، افزود: آنچه در رسانه ها در مورد ناراحتي من عليه مربي به خاطر پست بازي شنيده مي شود، درست نيست. زيرا من واقعا نه در زمينه پست بازي و نه درهيچ زمينه ديگري با هيدينگ مشكلي ندارم.
اسين تاكيد كرد: در فوتبال هميشه ياد گرفته ام به نظر مربيام احترام بگذارم. به هيدينگ هم احترام مي گذارم و در مقام انجام كاري كه بر عهده ام است بر خواهم آمد.
تيم ليورپول در بازي رفت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب گذشته در ورزشگاه آنفيلد انجام گرفت، با نتيجه 3 بر يك از چلسي شكست خورد.
كلينزمان: اينتراخت، بارسلونا نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بايرنمونيخ آلمان گفت: خوشحالم كه بعد از باخت از بارسلونا در بوندسليگا 4 بر صفر اينتراختفرانكفورت را شكست داديم اما بايد توجه كنيم اينتراخت، بارسلونا نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي ولت، يورگن كلينزمان اظهار داشت: بعد از باخت در نيوكمپ، ما به بازگشت به شرايط روحي بهتر را نياز داشتيم. بازي با فرانكفورت و كسب برد 4 بر صفر اين احتياج ما را برآورده كرد. با اين حال متوجه هستيم كه اينتراخت با بارسلونا قابل قياس نيست.
وي افزود: قدم هاي اوليه براي بازيابي قدرت و شرايط روحي را با انجام بازي با اينتراخت برداشتيم. اما هنوز راه طولاني تا رسيدن به شرايط مطلوب براي نتيجهگيري مقابل بارسلونا را پيش رو داريم. من با بازيكنانم در اين مورد صحبت خواهم كرد و آنان را متوجه اهميت مسئله خواهم كرد.
كلينزمان ادامه داد: بازي با بارسلونا دشوار است اما بعد از باخت هفته قبل، در ليگ قهرمانان همه چيز براي ما از دست رفته به نظر مي رسد. بنابراين بازيكنان آخرين تلاش خود را خواهند كرد. من از اين بابت اطمينان دارم.
داور استقلال و پرسپوليس بازي بايرن و بارسا را سوت ميزند
خبرگزاري فارس: داور ايتاليايي دربي سال 1381 تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس مامور قضاوت جدال برگشت تيم هاي بايرن مونيخ و بارسلونا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس روبرتو روزتي قرار است در كنار كمك داوراني از ايتاليا ديدار دو تيم بايرن مونيخ و بارسلونا كه فرداشب در ورزشگاه آليانس آره نا انجام مي شود را سوت بزند.
براساس اين گزارش تيم داوري انتخاب شده براي اين بازي به شرح زير است:
داور: روبرتو روزتي
كمك ها: استفانو اريولدي،پائولو كالگانو
داور چهارم: آندرا دو ماركو
ناظر داوري يوفا: ديويد الري - انگليس
روبرتو روزتي دربي تهران را در تاريخ 20/1/1381 در ورزشگاه آزادي سوت زد. در اين ديدار علي انصاريان در دقيقه 70 از روي نقطه پنالتي براي پرسپوليس و علي سامره در دقيقه يك براي استقلال گلزني كردند تا دو تيم به تساوي يك بر يك برسند.
كولينا ناظر داوري ديدار چلسي و ليورپول
خبرگزاري فارس: داور بازنشسته ايتاليايي به عنوان ناظر داوري ديدار برگشت تيم هاي چلسي و ليورپول انگليس در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات انگليس، پيرلوييجي كولينا فردا شب در ورزشگاه استامفوردبريج بر كار داوران اين مسابقه كه همه از كشور اسپانيا هستند، نظارت خواهد كرد.
مطابق اين گزارش نام داوران اين ديدار اين چنين گزارش شده است:
داور: لوئيس مدينا كانتاليچو
كمك داور:خسوس كالو گودامورو ، روبرتو دياس پرز پالموار
داور چهارم: آلفونسو بورول
ناظر داوري: پيرلوئيجي كولينا