اون لرزش فکر کنم با استرس بار و بالانس چرخ های خیلی کمتر میشهنقل قول:
Printable View
اون لرزش فکر کنم با استرس بار و بالانس چرخ های خیلی کمتر میشهنقل قول:
منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
مشکل از چیزی به اسم چهار شاخه بود که دچار لقی شده بود
دادم جلو بندی ساز درست شد
مشکل کشیدن لاستیک هم بیشتر به خاطر لاستیک های ایرانی هست :11:
چجوری می تونم شیشه شوره پراید رو یه جوری کنم که آب به کل شیشه بپاشه؟
فكر كنم بار اوله كه پرايد ميخري...آره؟نقل قول:
كم كم راه مي افتي!! و ديگه جز براي كاراي مهم به نمايندگي مراجعه نمي كني....
لرزش از جلوبندي هستش.كشيدن به سمت چپ از لاستيكا مي تونه باشه ولي نه لاستيك هاي نو.90% مال تنظيم نبودن فرمون.همون جلوبندي يكي دو هزار تومن مي گيره فرمون را ميزون مي كنه.ضمنا 4 تا رينگ ماشين را ببر آپاراتي بده بالانس كنن.
واسكازين هم تعويض روغني كه ميري بگو برات چك كنه...هزينه ايي نداره...
شنیدم میان از شیشه شور خانواده پژو که اب از روی طیقه برف پاک کن روی شیشه میریزه استفاده میکنند و مثل اینکه کل خرجش 1500 ت میشه!نقل قول:
اوه اوه جلوبندی ساز!:13: میشه بگید چقدر هزینه داشت؟ ببینم میصرفه خودم ببرمش بیرون یا باید برم یدونه از تعمیر گاه های مرکزی سایپانقل قول:
راستش نه پراید اول و پنج سال پیش وقتی خریدیم جز اینکه روز اول تحویل از نمایندگی مجبور شدیم لنت های جلو که چسبیده بود به دیسک و راننده همون جوری از کارخونه اوره بود و عوض کنیم خداییش تا موقع فروش خرج نذاشت رو دستمون!نقل قول:
حالا این نسخه ای که برامون پیچیدین چند در میاد!:31:
در مورد واسکازینم همونطور که گفتم یکی دو هفتست روغنهاش عوض شده میخوام بدونم لازمه اون واسکازینی که هدر رفترو جبران کنم یا واقعا سر ریز بوده؟
2 راه دارينقل قول:
1_يه سوزن ته گرد بكني توي سوراخ آب پاش جا به جاش كني ته به موقعيت مورد نظرت برسي
2_ببري پيش يه برقكار يا خودت دو متر شيلنگ و سه راهي بگيري آبپاششو بكني مثل پژو...(تيغه هاي كوتاه سمند را بگيري يا روي همين تيغه ها فابريك كار كني ....) هزينه اشم هم زير 10 تومنه شايدم زير 5 تومن...
بالانس 4 چرخ 10 الي 12 تومننقل قول:
ميزان فرمون و بازديد جلوبندي 2 الي 3 تومن
واسكازين هم تعويض روغني بايد نگاه كنه كم داشته باشه اضافه مي كنه....(سر ريز داشته مسخره است!!)
سلام
ما یه دونه پراید فک کنم صبا (سی دی خور(چنجر))اوایل سال قبل (فروردین 87)
الان چندتا سوال دارم
1.الان اگه بخوایم ردش کنیم چقدر می ارزه؟
2.از همون اول تا به الان اگه بالای 100 تا برم انگار که فرمون از کنترل من خارجه و خیلی لرزش دازه
3.فرمان ماشین به سمت راست انحراف دارد؟
ممنون
سلام دوستان
چقدر هزینه بریدن کمک ها می شود ؟
سلامنقل قول:
بسته به جلو بندی ساز داره که چقدر بخواد بگیره
مثلا من ، یکیشون بهم گفت بیا 12 تومن میگیرم ماشین رو هر چقدر که دوست داشتی برات پایین میارم :11:
میشه گفت هر فنر با باز و بسته کردن و کوتاه کردن میشه 3 تومن (دوست داییمه ، داییم میگفت 10 تومن بهش میدیم :31:)