سلامنقل قول:
اگه نمیخواین زیرنویس رو یک تکه کنید زیرنویس تکه دوم رو باید از نظر زمانی عقب جلو کنید همین
منظور دیگه ای دارین ؟
Printable View
سلامنقل قول:
اگه نمیخواین زیرنویس رو یک تکه کنید زیرنویس تکه دوم رو باید از نظر زمانی عقب جلو کنید همین
منظور دیگه ای دارین ؟
من یه مشکل تو فیلم دیدن دارم
اغلب مواقع تصویر تیره هست یعنی جزئیات تصویر مشخص نیست و معلوم نیست چی دارم می بینم. این مسئله وقتی فیلم در شب فیلم
برداری شده بدتر هست... به نظر شما اشکال از چی هست ؟
اگه اشکال سخت افزاری یا نرم افزاری خاصی نباشه، مشکلی هست که ما همه داریم. فکر میکنم همه ما از صحنه های تاریک اذیت میشیم. مخصوصا اینکه صفحات ال سی دی معمولا از نمایش رنگ سیاه ناتوان هستند. و باز مخصوصا اگه تو لپ تاپ هم ببینید که صفحه ش glossy هست معمولا در جاهای تاریک فیلم بیشتر عکس خودتون رو تو صفحه می بینید!نقل قول:
مر سی برای جوابنقل قول:
الان مشخصات سیستم یادم نیست ولی خیلی بالا هست قابلیت سخت افزاری من. مشخصات صفحه نمایش من ایراد نداره ?... یادمه یه زمانهای 64 بیت بود... ولی الان هر کار می کنم ماکزیمم 32 بیت هست. اگه بره 64 بهتر نمیشه ؟
desktop/right click/display properties/setting/color quality/maximom 32 bit
من حقیقت راه حلش رو قبلابلدبودم ولیالان یادم رفته.من یک فیلم دارم و زیرنویسش دو تکه هست میخوام بدون اینکه زیرنویس رو با نرم افزار به هم میچسبونم وقتیتکهاولزیرنویسبه پایان رسید تکه دوم رو لودکنم .چکار باید کرد.نقل قول:
چجوری باید اسکرین شات بگیرم که زیرنویس هم توش بیفته؟
سلامنقل قول:
من اصلا متوجه منظور شما نمیدونم چرا نمیشم ولی راهی رو که خودم باشه میرم گفتم که زیرنویس قسمت اول اگه ست باشه قسمت دوم رو زمانی که قسمت اول تموم شد دومی رو لود میکنم و تاخیر میدم همین یا جلو میبرم زیرنویس رو
جز این متوجه منظور شما نمیشم
سلامنقل قول:
طبق عکس پیوست تنظیمات رو تیک بزنید
برای گرفتن شات هم از کلید های ترکیبی کنترل + A استفاده کنید
دوستان عزیز
لطفا میشه راهنمایی بفرمایید که چطور یه دیسک bluray رو با این برنامه مشاهده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
انجام دادم ولی بازم بدون زیرنویس عکس میگیرهنقل قول:
سلام
طبق عکس پیوست تنظیمات رو تیک بزنید
برای گرفتن شات هم از کلید های ترکیبی کنترل + A استفاده کنید
وای خدای من چقدر ورزن جدید کی ام مزخرفه:2: