نخير راه ديگه اي نيست چراغ قوه رو خاموش كن خيلي آروم از بينشون رد شونقل قول:
درضمن اگه سوالي داري كه جواب داده نشده يه 24 ساعت فرصت به كاربرا بده كه بيان اين تاپيك رو ببينن. شما هر ساعت يك سوال كردي نميشه انتظار جواب داشت به اين سرعت كه.
مرسي
Printable View
نخير راه ديگه اي نيست چراغ قوه رو خاموش كن خيلي آروم از بينشون رد شونقل قول:
درضمن اگه سوالي داري كه جواب داده نشده يه 24 ساعت فرصت به كاربرا بده كه بيان اين تاپيك رو ببينن. شما هر ساعت يك سوال كردي نميشه انتظار جواب داشت به اين سرعت كه.
مرسي
2 سوال دارم؟
1. رییس اخرش کیه ی ؟
2. اخرش این alix پسرش را پیدا می کتد؟
برادر اول اينكه طبق گفته ذوستمون راهي نيست فقط چراغ قوه رو خاموش كن و با چاقو به هشون خمله كن.كشتنشون با چاقو راحتتره.در ضمن تك تك با هاشون درگير شو.جا خالي دادن هم فراموش نشهنقل قول:
دوم اين كه نكن اين كارو... منظورم استفاده از سيو هاي ديگران رو ايكس باكسته.چون به مخضه اين كه به لايو وصل شي امكان شناسايي شدن و بن شدنت زياده.
سوم اين كه كد تقلب نداره فقط يه كد داره كه تو منوي اصلي ميزني و لباس دوران بچگيه الكس باز ميشه كه چندان بدرد بخور نيست
سوال اول جواب داده نميشه.خودت بازي رو تموم كن ببين.سوال دوم هم همينطور ولي فقط بهت بگم كه پسرش نيست و برادرشه الكس بيچاره يه نامزد داشت كه اونم سرنوشتشو ديدي چي شد.ازدواج نكردهنقل قول:
2 سوال دارم؟
1. رییس اخرش کیه ی ؟
2. اخرش این alix پسرش را پیدا می کتد؟
من بازی را تمام کردم ولی هنوز موندم که این کیه::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من بیخود نیست کسی جواب نمیده!!نقل قول:
خود من نسخه کامل این بازی با دوبله حرفه ای رو بازی کردم ولی در کل داستان بازی هیچ اشاره به این که این کیه و از کجا اومده نشد:18:
البته فیلمش رو هم دیدم اونجا هم معلوم نبود یارو کیه....شاید برمیگرده به نسخه های قبلی این بازی که من یکی لااقل انجام ندادم.:20:
در کل این رو بگم همچین داستان درست وحسابی نداشت و یه جورایی نامفهوم تموم شد!!
چيكار كنم من با تو چرا پست پشت سرهم ميدي آخهنقل قول:
چرا يه سرچ نميزني آخه
اين اسمشPyramid Head هستش و اصل وجودش برميگرده به شماره هاي قبلي بازي بخصوص شماره دوم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=841529&postcount=21
سلام من اینجا گیر کردم که الکس دختره را میبینه که داره به دیوار اعلامیه میزنه بعد همیگه را بغل میکنند.objective:یه نفر را پیدا کن که اسلحه را تعمیر کنه/جاش توی خونه نیست حیاط قبرستون و شهر را جستجو کن تا اطلاعاتی ازش بدست بیاری/ توی این قسمت چیکار کنم .؟؟؟؟
اگر اشتباه نکنم تو قبرستان اشغال جایی وسائل از کارافتاده هست شما از در پشتی که وارد شی طرف رو میبینی
منظورتون رو نمیفهمم. یه نفر داره تو قبرستون قبر میکنه فقط. بعد از این که اب زیر زمین را خالی کردی از در داخل زیرزمین وارد حاط پشتی شدیم و رفتم قبرستون .اونجاست که نمیدونم چیکار کنمنقل قول:
اگر شما تو قبرستون اون دروازه که دو تا سنگ داره باز کردید و به خیابان River View RD دسترسی دارید به سمت محوطه ای که در نقشه مشخص نیست برید از پل سر پوشیده رد شید تا به محل وسائل اوراق برسید.اونجا پر اشغال هست که اگر برگردید در اصلیش رو پیدا میکنید