دقیقا منم میخواستم همینو بگم.نقل قول:
-----------------------------
راستی عکس دومی زیادی سفید شده
Printable View
دقیقا منم میخواستم همینو بگم.نقل قول:
-----------------------------
راستی عکس دومی زیادی سفید شده
ولی امید وارم با این حرفم جنجال به پا نشه...
ببخشید دوستان...
به نظر من عکس هایی که دوستان گذاشتن در 8 مگاپیکسل نیست...نمیدونم چرا...شایدم من اینجوری حس میکنم...
این عکس هایی که دیدم یکدفعه فکر کردم با ان82 گرفته شده...
بازم شرمنده...
9کرممم...
خب به هر حال هر چی کیفیت بیشتر میشه تفاوت کمتر میشه ....ولی این تفاوت توی فول سایز واضح ترهنقل قول:
ولی امید وارم با این حرفم جنجال به پا نشه...
ببخشید دوستان...
به نظر من عکس هایی که دوستان گذاشتن در 8 مگاپیکسل نیست...نمیدونم چرا...شایدم من اینجوری حس میکنم...
این عکس هایی که دیدم یکدفعه فکر کردم با ان82 گرفته شده...
بازم شرمنده...
9کرممم...
شاید اصلا اگه 10 MEG بیاد دیگه اصلا تفاوتی حس نشه و این طبیعی هست مگر اینگه در ابعاد بزرگ عکس ها در بیان تا اون موقع .....نقل قول:
یه زمانی دوربین از 3.2 شد 5 و تفاوت این بود که گوشی ها 30 فرم میگرفتن و زمین تا اسمون با 3.2 ها اختلاف داشتن ......
دقیقا مساله همینه.باید عکسها رو در سایز اصلی دید و مقایسه کرد.نه که در سایز کوچیک فقط عکسهایی که به اصلاح آبرنگی و خوشکلتر باشن امتیاز میگیرن.
تایید حرف دوستان.
من عکسهای n95 8gb خودمو با i8510 تو فول سایز مقایسه میکنم و میبینم که کیفیت عکسها تو فول سایز i8510 یه چیزه دیگست و n95 8gb نمیتونه با این گوشی رقابت کنه.حجم عکسهای i8510 تو روز حدود 2.30 الی 2.50 مگابایته در حالی که این تو n95 8gb حدود 1.1الی 1.3مگابایته.شفافیت و کیفیت رنگها تو i8510 واقعا طبیعیه ولی تو n95 8gb رنگ زردی کمی تو عکسها احساس میشه.امکانات دوربین i8510 واقعا عالی هست و هر انتظاری که دارین براتون بر اورد میکنه.در کل با کوچک شدن سایز عکس اون انتظاراتی که از عکس دارین نمیتونه براتون براورد کنه.
موفق باشید.
نینجا جان ، برای اینکه شبهه ای برای دوستان نمونه میشه لطف کنی سه تا عکس از یه موقعییت با ان95 و آی8510 و یه دوربین دیجیتال (اگه دسترسی داری) بگیری و هر سه رو تو رزولوشون بالا ( حداقل 1600.1200 ) آپ کنی و لینکشونو بذاری ؟؟؟
(شرمنده اینهمه کار میریزیم سرتا !!! )
شما می خواید یه گوشی با قابلیتای بالا بخرید نه اینکه یه دوربین فوق حرفه ای.
اگر دوربین فوق حرفه ای می خواید برید از برند کانن و ... خرید کنید.
بازم میگم این یه گوشی با قابلیتای بالاست نه فقط دوربین که شما عکساشو
برای مسابقات عکاسان حرفه ای بفرستید.
در ضمن دوستمون گفت که راضیتون میکنه.
این گوشی چیزایه دیگه هم داره که میشه بهش بپردازیم مثل
سیستم عامل.صفحه نمایش.GPS.پخش DivX و.........................................
بد جوری داغ کرده بودم.