شرکت دارینوس هم داره این بازی رو دوبله میکنه
Printable View
شرکت دارینوس هم داره این بازی رو دوبله میکنه
سلام
من هم اون دری رو که باید توی اون قسمتی که خروس جنگی هست ! Cock Fighters ...
نمیتونم باز کنم !
چیکار کنمش ؟ همونی که پشت اون انباره است رو میگم !
نزدیکی های PALA ..
دقیقا ! گیمش نکات جالبی داره ! ولی یک سوال من تقریبا 7 ساعت بازی کردم ولی هیچ گونه تغییری توی اب و هو ندیدم ! منظورم باران بود ولی یک بار رفتم بخوام دیدم داره توی اون Fast Mode باران میاد ..نقل قول:
راستی اثر گلوله روی اشیا و محیط 1 دقیقه و چاقو 30 ثانیه باقی میمونه!
بابا چرا جواب نميدين......براي بار سوم::::چه طوري ميشه اسلحه هاي توي بازي رو ارتقا داد....صفحه هاي دوم و سوم هم نگاه كردم و بيشترشونو خريدم(حدود 130 تا الماس داشتم)ولي هيچي به اسلحه هام اضافه نشد.....@@@جون مادرتون جواب بدين@@@
من امروز بازی رو گرفتم .به نظرم اصلا بازی خوبی نیست .با گرافیک اخر دارم بازی میکنم ولی اصلا حال نکردم.کرایسیس یه چیز دیگه بود.
دوستان داستان كامل بازي رو ميخوام....كسي داره يا ميدونه چطوري بايد گيرش بيارم؟؟؟ آخه ميخوام بدونم اين دوستاش رو چرا ميكشه؟؟
تو بازی نمیتونی برای اسلحه چیزی مانند دوربین یا صدا خفه کن بخرینقل قول:
تنها اسلحه با دوربین ( مسلسل) AR-16 هستش.اگه اسم اشتباه ببخشید
در صفحه دوم میتونین اسلحه رو از نظر دقت و عدم گیرکردن upgrade کنین
در صفحه سوم upgrade های ammo هستش
سلامنقل قول:
این بازی که از نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و این جور جاها یک بازی ممنوعه است. حتی من تو نمایشگاه تهران هم که رفتم و این بازی رو خواستم اونا گفتن ممنوعه است . ما اینجا نداریم. پس چطور یه شرکت ایرانی داره میاد اونو ترجمه کنه و می فرسته تو بازار.
من هفته ی پیش بازی رو خریدم . من خودم یکی از طرفداران پر و پا قرص این بازی تا امروز بودم . ولی امروز نظرم عوض شد ...:41:
بازی اصلآ در حد اون وعده هایی که یوبی سافت داده بود نیست . هوش مصنوعی دشمنان واقعآ پایین هست . مثلآ در جایی از بازی من رو به روی طرف وایستادم ، ولی اون به یه طرف دیگه نشونه رفته ...:13:آتش هم بعضی مواقع خوب عمل نمیکنه... و خیلی مشکلات دیگه. واقعآ این بازی بعد از این هم قول و قرار از یوبی سافت بعید بود ... :exclamati
آره خوب به خیلی از قول هایی که داده بود عمل نکرد :41: خوب اینم از سیاست Ubisoft هست (فکر میکنین خودشون نمیدونستن این چیزارا؟!) این بازی را میتونست حتی بالاتر از کرایسیس بسازه ولی...تو تریلر ها چیزه دیگه ای نشون میداد اما کلا بازی قشنگیه من که خیلی باهاش حال کردم مخصوصا از کایت سواریش خیلی لذت بخشه:20:نقل قول:
درضمن Far Cry 3 هم در راهه Ubisoft گفته نسخه سوم این بازی هم در آفریقا اتفاق میفته!
باز افریقا
خسته شدم از بیابون