بچه ها چرا مفقود شدید جمیعا!!!
آهــــــــــــــــــــــا ی!
Printable View
بچه ها چرا مفقود شدید جمیعا!!!
آهــــــــــــــــــــــا ی!
پس کلاسا کی شر.ع میشه ! اصلا کلاسی هست که شروع بشه ؟ منابع واسه فن آوری رو کسی دقیق می دونه -
از نظر سختی و راحتی امتحان های فراگیر (پایان ترم) چطوری هست مثل سایر دانشگاهها یا سختتر - اگه تستی باشه که فکر نکنم زیاد سخت باشه . نظر شما چیه؟
maxis جان تقریبا میشه گفت بارها به اکثره سوالات شما پاسخ داده شده
کلاسا که معلوم نیست!
من این ترم دو واحد عملی دارم نمیدونم باید چه کنم!
منابع رو هم ندانم
امتحان های فراگیر معمولا سخت تر هست مخصوصا اگه تستی باشه و ماشین صحیح کنه
معمولا هم باید کله کتاب ها رو بخونید و مثاهع آزاد نیست که استاد یه جزوه 50-60 صفحه ای از یه کتابه 300 صفحه ای بده و همون رو بخونی 20 شی
تحقیق، پروژه، رشوه و ... هم خیلی کاربرد نداره دیگه تو این!
اتفاقا تستیش خیلی بدتره!
ماشیناشون شوتن!!!
همینه که الان همه افتاده و مشروط هستن و درسی که من حداقل 16 تا سوال رو درست زدم رو زده سفید!!!
اعتراض هم نقشه کشک و دوغه!×!
منابع رو میتونید از اینجا داونلود کنید: قسمت کارشناسی تجمیع
امتحاناتش هم سخت هستش.و به صورت تستی تشریحی میاد یعنی هر دو باهم.کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=3662cc7f-3a33-40a5-b562-eff03c64a137
نمره امتحان پایانترم هم از 14 نمرست و 6 نمره هم میانترم که جمع میکنن ضرب در 10/7 میکنن.
اگه میانترم هم ندید که همون 14 رو ضرب در 10/7 میکنن ولی باید پایانترم رو خوب بگیرید یعنی از 14 باید 7 رو بگیری.واسه همینه که اگه بری سره کلاسا و میانترم بگیری کارت یه خورده راحتتر میشه.
اینا برای چه درس هاییه؟نقل قول:
امتحاناتش هم سخت هستش.و به صورت تستی تشریحی میاد یعنی هر دو باهم.
نمره امتحان پایانترم هم از 14 نمرست و 6 نمره هم میانترم که جمع میکنن ضرب در 10/7 میکنن.
اگه میانترم هم ندید که همون 14 رو ضرب در 10/7 میکنن ولی باید پایانترم رو خوب بگیرید یعنی از 14 باید 7 رو بگیری.واسه همینه که اگه بری سره کلاسا و میانترم بگیری کارت یه خورده راحتتر میشه.
تقریبا بیشتر درسا به جز عملی ها و یه چند تا درس عمومینقل قول:
بابا ما که هر چی شنیدیم گفتن فقط و فقط امتحانه پایان ترم ملاکه تو اکثره این درس ها و اکثرا اگه تستی خالی باشن مستقیم میرن سنجش با ماشین تصحیح میشن!
دوستان تحت نظارتی، برای انختاب کلاس های حضوری و گروه درسهایی که برداشتید به آدرس زیر مراجعه کنید :
kar.mahjoob.ir
منظورت از تحت نظارتی چیست؟نقل قول:
.................................................. ............