سلام یه نرم افزار خوب Gps برای گوشی Somsong Omenia2 می خواستم با نقشه ی تهران گارمین وشنیدم برای ویندوز موبایل داره
نرم افزاردیگه هم هست؟
Printable View
سلام یه نرم افزار خوب Gps برای گوشی Somsong Omenia2 می خواستم با نقشه ی تهران گارمین وشنیدم برای ویندوز موبایل داره
نرم افزاردیگه هم هست؟
دوستان کسی برنامه friendfeed برای ویندوزموبایل رو داره؟
سلام دوستان من به یک مشکل اساسی برخوردم .
یک گوشی HTC HD2(winMObile 6.5) خریدم و یک فارسی ساز روش نصب کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه بالا نمی یاد.
هارد ریست هم کردم جواب نمیده.
چی کار کنم؟
سلام
من تاچ پرو 2 دارم می خوام بدونم ویندوز 7 نصب میشه روش؟؟؟؟
خیر دوست عزیز :46:نقل قول:
...............حذف شود..........................
سلام به برو بچه های ویندوز موبایلی آقا گوشی من samsung omnia lite b7300 هست و یکی از دوستام 5800 داره من به برنامه هایی که اون می ریزه و میاره تو محل همه بچه ها میخندن حسودیم میشه ، چون من رفتم ویندوز موبایل خریدم که همه با گوشی من حال کنن ولی اینطوری نیست...
اکثر برنامه هایی که اون میاره برنامه های سرگرم کننده مثل فندک،شیر یا خط،اثر انگشت و ..............
من میگم چرا یه سیمبیان داره به ویندوز موبایل سر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
اینایی که شما اسم بردید برنامه هست؟ برنامه به اون چیزی میگن که یه کاربردی داشته باشه و بشه ازش یه استفاده ای کرد .شما میتونید با نصب برنامه های کاربردی و تذکر همین مسئله که برنامه به چی میگن به هدفتون برسید.شما بگید چی میخواهید تا راهنمایی کنیم.ضمن اینکه همون چیزهایی هم که گفتید برای ویندوز موبایل موجوده امشب سرچ میکنم اگر پیداشون کردم براتون لینک میزارم.:11:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
نقل قول:
سلام.
ممکنه بفرمایید چه جوری هارد ریست کردید؟(احتمالا" روش هارد ریستتون اشتباه بوده) ضمن اینکه نصب فارسی ساز معمولا" نباید باعث بروز یک چنین مشکلی بشه.(نحوه نصب فارسی سازتون رو هم بفرمایید.):11:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
نقل قول:
سلام.
بله برنامه های دیگه ای هم هست از قبیل Oziex (البته اگه درست نوشته باشم) نویتل و......
تو قسمت جی پی اس میتونید پیداشون کنید.:11:
انصافا پاسخهای مناسبی به پرسشها داده میشه. من که استفاده کردم...
سلام.
ممکنه بفرمایید چه جوری هارد ریست کردید؟(احتمالا" روش هارد ریستتون اشتباه بوده) ضمن اینکه نصب فارسی ساز معمولا" نباید باعث بروز یک چنین مشکلی بشه.(نحوه نصب فارسی سازتون رو هم بفرمایید.):11:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
سلام AryanLand عزیز!!:40:
اول اینکه بابت پیگیریت ممنون بالاخره هارد ریست کردم.:5:
دوم اینکه عذر می خوام نتونستم جواب پیام خصوصیت رو بدم چون هنوز دوره آزمایشی عضویت هستم و پیام نمیشه داد.(قابل توجه مدیران سایت: آقا من یکسال عضو هستم نمی خواهید محدودیت دوره آژمایشی منو بر دارید؟ حالا درست که زیاد مطلب نگذاشتم ولی ما که بچه ی خوبی بودیم تا حالا!!!!!:2::11:)
حالا یک سوال جدید دارم.:31:
این نقشه های Garmin رو چه جوری میشه ساخت؟ اصولا ساختنی هست یا باید فقط از خود گارمین تهیه و بعد Edit کرد؟
زبان برنامه نویسی برای ساخت برنامه در ویندوز موبایل چیه ؟
ممنون!!!