بیشتر توضیح بده
ممنون
:::::::::::::::::::
برای نزدن پست اضافی
دستت درد نکنه
Printable View
بیشتر توضیح بده
ممنون
:::::::::::::::::::
برای نزدن پست اضافی
دستت درد نکنه
نقل قول:
منظورتون از اکسل ورد چی هست؟
من نمیتونم فقط تو ورد یا فقط تو اکسل کا رکنم هم متن دارم که باید خوب و شکیل باشه و هم محاسبات
از هر دو باید استفاده کنم
این راه حلش نیست تا اینجاشو بلدم اما خوب کار نمیکنه
خودتون انجام بدین پرینت بگیرین یه چیز خوب و قشنگ از آب درنمیاد
اکسلش هم بد کار میکنه
البته می تونن از اول تا آخر با ی نچسب بنویسن بعد کنترل+Hرو بگیرن توی اولی(ی) و توی دومی(ي) رو بنویسن یک جا مشکل حل می شه این مشکلات هم همش از یه dllهست به نامkbdfaکه اگه مشکلی داشتین از توی سی دی ویندوز استخراجش کنیننقل قول:
سلامنقل قول:
آهان بابا بگو واترمارك
به نظر من در اينگونه موارد بايد به روش زير يك template و ذخيره كرد و از اين پس از اون استفاده كرد خيلي هم راحته
اينجوري :
در يك سند جديد هرچيزي رو كه ميخواي وارد ميكني (همه چيزهايي كه بايد در نمونه باشند مثل: واترمارك، هدر و فوتر و ...) و سپس هنگام ذخيره كردن از كادر Save as و باكس save as type گزينه Document Template رو انتخاب ميكني و يه جاي مناسب ذخيرش ميكني حالا هر موقع بري و بازش كني يه سند جديد طبق اون برات باز ميكنه و اصل سند هم بدون تغيير مي مونه
خوش باشي عزيز
نوشته شده توسط saghar_sh
این راه حلش نیست تا اینجاشو بلدم اما خوب کار نمیکنه
خودتون انجام بدین پرینت بگیرین یه چیز خوب و قشنگ از آب درنمیاد
اکسلش هم بد کار میکنه
سلام saghar_sh جان
يه راه بسيار مناسب كه به ذهنم ميرسه رو توضيح ميدم ان شاءالله كه خوب باشه و مفيد
شما توي اكسل و ورد ميتونين رابطه هم داشته باشين
بدين صورت كه هرچي دلتون خواست متن و فرمول توي اكسل تايپ كنين و پس از انتخاب و كپي كردن انها (طبق شكل)، توي يك سند ورد برين و اونها رو Paste كنين حالا از دكمه Paste option چسبيده به متن Paste شده طبق شكل گزينه موردنظر رو انتخاب كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مطمئن باشين اگه فرمول و يا اعداد در اكسل تغيير هم بكنند بلافاصله در ورد تغييرات نمايش داده ميشود
اگه سوال ديگهاي بود در اين مورد بپرسين
راستي اگه مشكل ، فارسي نبودن اعداد هست اونو رو تو تاپيك بعدي توضيح ميدم
همگي خوش باشين
سلام به همه دوستان عزيز
براي اينكه اعداد واردشده توي word كه از نرمافزارهاي ديگر كپي شدن فارسي بشن بايد باحوصله و دقت مسير زير رو طي كنيد:همگي خوش باشين
- زدن Ctrl + H جهت ظاهر شدن كادر Replace
- زدن دكمه More جهت بازشدن قسمت زيرين كادر
- انتخاب گزينه Any Digit از دكمه Special (پايين صفحه)
- زدن گزينه Language از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب گزينه English U.S از كادر بازشده
- (خيلي مهم) انتقال كرسر به كادر Replace With
- زدن گزينه Language از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب گزينه Farsi از كادر بازشده
- زدن دكمه Replace All
:46:
دوست عزیزم سلامنقل قول:
من از راهی که شما گفتین ، فایل هامو ذخیره کردم ، ایشالله که جواب میده(چون می خوام از سیستم دانشگاه پرینت بگیرم ، می خوام فونت هاش اونجا بهم نریزه ، آخه پایان نامست و باید اندازه هاش قانونی باشه )
از کمک شما و همه ی دوستای دیگه واقعا ممنونم
ایشالله که مشکلات خودتون هم همیشه حل بشه
شاد باشین
من هم ممنونم امتحانش میکنم حتماً خبرش رو بهتون میدم
خیلی لطف کردید
سلام
کسی می دونه برای اصلاح صفحه کلید ویندوز ویستا باید چکار کنم؟
(حرف ی غیر چسبان هست و حروف پ و ژ هم سر جای خودشون نیستند و حرف ک هم از جنس متفاوتی هست)
با فارسی سازهای winXP امتحان کردم، اما جواب نداد. فایل kbdfa رو هم هر کاری می کنم نمیشه جایگزین کرد حتی از داخل ویندوز دیگه.
حالا چکار کنم؟
خیلی ممنون