جناب حامد خان:
من این بازی رو با گرافیک بالا تونستم اجرا کنم و بازی گرافیک خوبی داره
اگه سیستم شما قدرت اجرای بازی در بالاترین حد رو نداره دلیلی بر گرافیک بد بازی نیست
نقل قول:
صلا شما دقت کردی دیگه تو بازی ها دمو فیلمی که جدا از بازی ساخته شده نشون نمی دن؟می دونی چرا؟چون گرافیک بازی ها اونقدر بالا هست که نیازی به این کار ندارن و حتی دمو های از قبل رندر شده از داخل خود بازی هاست.مثلا هیتمن 3 رو یادت هست؟چه دمو های جالبی داشت؟ و گرافیک بازی اصلا در اون حد نبود.اما هیتمن چهار دمو های از قبل رندر شده از کاراکتر های داخل بازی بودن و گرافیک دموها همون گرافیک بازی بود.چون گرافیک خود بازی در حدی بود که اجتیاج به ساخت دمو های جداگانه نداشتن
بازی splinter cell double agent از دموهای از قبل رندر شده استفاده می کنه...این هم یک مثال بود برای شما از یک بازی معتبر و بزرگ که از این روش استفاده می کنه...بازی هم مال سال پیشه
نقل قول:
من از تنوع اسلحه ها حرفی نزدم...استیل اسلحه ها بد کار شده که نوشتم
من منظور شما رو درست متوجه نشدم...ولی جزئیات و صدا گزاری اسلحه ها بخوبی انجام شدن و نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته و در کل اسلحه ها و اثری که اونها میذارن بخوبی ساخته شدن ..در این نسخه از بازی قابلیت تعمیر و اپگرید اسلحه هم گنجانده شده
نقل قول:
فکر کنم کسایی که ازین بازی استقبال کردن معمولا سیستمشون بازی های گرافیک بالا رو جواب نمیداده ناچار این بازی رو بازی کردن که با سیستم خیلی پایین هم اجرا می شه.به خصوص که کاربرای حرفه ای انجمن بازی اینجا نظر ندادن
این از اون حرفا بود...من خودم همه نوع بازی رو روی سیستمم نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم.بازی هم اونقدر سطح پایین نبوده که روی همه سیستم ها جواب بده...خوب بود شما یک نگاهی به سیستم مورد نیاز این بازی مینداختی.
در مورد این کاربران حرفه ای که میگی:(شما کل تاپیک رو نگاه کردین که این حرف رو میزنین؟)
نقل قول:
شرمنده قصد شلوغ کردن ندارم اما آدم وقتی از یه بازی تو تاپیکش کلی تعریف می شنوه پا می شه میره بازار دو تومن می ده دی وی دی اورجینال بعد میاد نصب می کنه با یه بازی به غایت مزخرف مواجه می شه...ضد حال می خوره.بعد هم میاد اینجا می گه که بقیه سراغ این بازی نرن
خوب این نظر شماست که بازی به مزاغتون خوش نیومده...همه که مثل هم نیستن
شما هیچ کجا نمی تونی با 2000 تومن dvd اورجینال رو گیر بیاری...
همه این حرف هایی که زدی نظر شما بوده و نظر شما محترمه.ولی بقیه دوستان و من از این بازی راضی بودن.
کسی هم شما رو مجبور نکرده که بازی کنین
فعلا...