نقل قول:
اتفاقا برعکس.سرعت شاتر که بالا میره،تصویر کم نور تر میشه بنابراین باید یا ایزو رو افزایش داد یا دیافراگم رو بازتر کرد.از همه بهتر،استفاده از سه پایه گرفتن تصویر تو مد manual با زمان شاتر چند ثانیه هست.البته اگه دوربینتون این حالتو داشته باشه.
سلام دوست من
این درست که با سرعت شاتر بالا نور مدت کمتری میتونه به سنسور بتابه اما ما نباید از یاد ببریم که قصد داریم از یک جسم که در حال تابش نور زیادی از خودش هست عکس بگیریم و این دلیل نمیشه که ما ایزو رو بالا ببریم، چرا که خود ایزو بالا باعث بالارفتن سرعت شاتر میشه. پس دلیلی نداره زمانی که ما قصد داریم از ماه عکس بگیریم (با توجه به این که ماه یک منبع نور فوق العاده محسوب میشه هر چند که ماه در شب رویت میشه) ایزو رو بالا ببریم چرا که سرعت شاتر به اندازه کافی بالا هست. گویا شما مساله ایزو رو به خوبی درک نکردید.
البته شما یک چیزایی راجع به سرعت شاتر، اندازه دیافراگم و ایزو خوندید اما نتونستید یک رابطه منطقی بینشون ایجاد کنید (امیدوارم از این حرف ناراحت نشید).
نقل قول:
فرمت raw فرمتی نیست که بشه به عنوان عکس نهایی ازش استفاده کرد.
من نگفتم فرمت raw فرمتی هست که بشه به عنوان عکس نهایی ازش استفاده کرد.
نقل قول:
نمیدونم چرا همه برداشت متفاوتی از این فرمت دارن.درسته حجمش بیشتره ولی تصویر خام سنسور هست و باید تو کامپیوتر پخته بشه.
به نظر من وقت گذاشتن (کمتر از یک دقیقه برای هر عکس) برای نهایی کردن عکسهایی RAW، ارزشش رو داره.
نقل قول:
و اگه دقت و زمان کافی روی پختن اش نذارین،از تصویر معمولی دوربین هم بدتر خواهد بود.تو فرمت raw تمام تنظیمات White balance و غیره و غیره باید تو کامپیوتر ادیت بشن.
اگر تا این حد آدم بی دقتی هستید که قادر نیستید وایت بالانس مناسبی برای عکستون انتخاب کنید؛ بله من پیشنهاد میکنم طرف RAW نرید. ولی اگر وقت ندارید کافیه بدون تغییر دادن تنظیمات دکمه Save رو بزنید تا عکس نهایی رو همان طوری که یک عکس با فرمت JPEG گرفته میشه ذخیره کنید (بدون افت کیفیت).