اگه گوشیت آپدیته کاری لازم نیست بکنی فقط بشین حالشو ببر:31:نقل قول:
Printable View
اگه گوشیت آپدیته کاری لازم نیست بکنی فقط بشین حالشو ببر:31:نقل قول:
سلام عزیزان
دو تا عکس فول سایز از k850 میزارم که توسط plankgatan که استاد عکاسی با k800 و k850 هست:31: گرفته شده:
ورژن فریمورش اینه : R1EA037 prg12004400_GENERIC_SO 00.00
انصافا به نظر من خوب گرفته --- هم از لحاظ رنگ -- کنتراست -- whit balance -- نویز و ....
البت بخشید چون لینک فی-لتر بود با پرو-کسی لینک میدم : :31: لینک سومی فاصله هاش رو بردارین
ادیت : لینک ها درست شد!
کد:http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc03549py2.jpg
p o k e r i l l a.comکد:http://img88.imageshack.us/my.php?image=dsc03808km0.jpg
من که چیزی سر در نیاوردم این عکسارو با هرچیزی میشد گرفت:9:نقل قول:
شما از کجا به کیفیت این عکسها پی بردین؟:13:
یعنی چی قربونت با هر چیزی میشه گرفت ؟! یارو با گلنگ که عکس نگرفته :31: گفتم با k850 --- حالا از کجا به کیفیتش پی بردم ؟ آها خیلی ساده عکسا رو لود کردم به کیفیتش پی بردم :31: عکسای قبلا k850 رو دیده بودم کیفیت مالی نداشت --- امروز اینارو دیدم حالی بردم گفتم بزارم بچه هام ببینن --- شما از این بهتر عکس میگیری خوب چند تا عکس فویل سایز شما بزار ببینیم غصه نداره که !نقل قول:
آخه از عکسهایی که به اندازه بند انگشته از کجا فهمیدی که کیفیتش عالیه:19:چرا حرص میدین آخه:19::19:نقل قول:
eeeeeeeeeeeeeeee ..... :31: ای بابا چرا اینجوری شد ----- الان درستش میکنم --- تو حرص نخور :31:
ادیت : عکسا درست شد --- برو ببین عکس کس دیگه رو نزاشته باشم :31:
ایییییییییول حالا شد یه چیزی :46:
دستت درد نکنه:11:
اصلا سری k رو نباید زود رفت خرید!!!!!!!!! مثلا همین k800 که تا چند ماه پیش 400 تومن بود حالا قیمتش شده 180!!!!!! افت خیلی شدیدی از نظر قیمت داره! هر کس که سری k رو تو همون چن ماه اولی که گوشی اومده می خره خیلی ضرر میکنه!
حالا مطمئن باشین k850 هم به سرنوشت k750 ، k800 دچار میشه خیلی زود و تا حد اقل 6 ماه دیگه قیمتش پایینتر از 200 میاد!
پس با این حساب کسایی که میخوان الان بخرن یه 6 ماه وایسن 180 بخرن ....................
آره حرف شما درسته ولی وقتی ک850 رو میتونی 200تومن بخری که ک؟؟؟ بیاد با دوربین 20 مگاپیکسل:18:
K800 چند ماه پيش 400 تومن بوده:18:من گوشيمو خريدم همين سري K تو شهر خودمون نه قيمت كم شده نه زياد...پس ضرر نكردم:11:نقل قول:
اينم يه حرفيه...:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40: