دوستان من يك فايل اييميج با پسوند iso با حجم 4.8 گيگ دارم اما روي ديوي دي 4.7 گيگ رايت نميشه آيا راهي براي رايت آن روي يك يا دو تا از اين نوع دي وي دي است يا بايد حتما ديويدي با حجم بالاتر تهيه كرد؟
Printable View
دوستان من يك فايل اييميج با پسوند iso با حجم 4.8 گيگ دارم اما روي ديوي دي 4.7 گيگ رايت نميشه آيا راهي براي رايت آن روي يك يا دو تا از اين نوع دي وي دي است يا بايد حتما ديويدي با حجم بالاتر تهيه كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته شد(با تاپیک بالا ادغام میشود)
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430733
دوستان سلام من موقعی که با نرو 10 مولتی مدیا سوییت یه دیتا دی وی دی میخوام رایت کنم دی وی دی رو رایت میکنه اما موقع verify کردن دی وی دی اکثر دی وی دی ها رو ارور میده و میگه از سکتور فلان تا سکتور فلان read error پیدا شده.و verify مختل شده.
فایلهام مطمئنم که سالم هست. از سرعت 6x تا سرعت 16 رو هم امتحان کردم بازم همین آش بود و همین کاسه.:13: سه تا دی وی دی رو سوزوند.بعد نرم افزار ashampoo burning studio 9 رو نصب کردم سریع رایتش کرد دی وی دی رو و بعدش هم راحت وریفای کردش.
مشکل از کجاست؟نرو یعنی انقدر ضعیف شده؟رایترم sony DU-8700S و دی وی دی ها همشون DVD+R TDK بودن.ویندوزم 7 64x ultimate
لطفا اساتید راهنمایی کنین مردیم از بس دی وی دی خریدیم.:31:
ممنون.
دوست عزيز اينجا كامل جواي ندادندنقل قول:
آيا من مي تونم اين فايل نرم افزار را با وينرر بشكنم بعد روي دوتا دي وي دي معمولي رايتش كنم
بعد توي نصب نرم افزار ارور نميده
من هم بانرو هم باashampoo burningروی دی وی دی آهنگ ازکامپیوترم رایت کردم ولی باپلیرخونه کارنمیده میشه بگیدبانروچطوربایدیه دی وی دی mp3رایت کنم
سلام
من هر dvd یا cd رو با لبتابم رایت میزنم حدودایه 10 درصد20درصد میره بعد کنسل مییشه
مشکل کجاس ممنون
سلام
من يه سوال دارم
ببينيد من يه هفت گيگ فايل دارم كه تو Rar گذاشتم. يه فايل ستاپ هم واسش ساختم حالا ميخام اينو بريزم رو دي وي دي 4 گيگي (اينو خودمم ميدونم كه جاش كمه) مثلا ميخام يه كار كنم كه تا جايي كه ميشه بره تو يه دي وي دي بعد بقيش بره تو يه دي وي دي ديگه
كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟
نقل قول:
اگر از نرم افزار Nero استفاده میکنید پاکش کنید و مجدد نصب کنید و بهتره که از یک ورژن دیگه استفاده کنید که در حال حاضر استفاده نمیکردید
یا اینکه از نرم افزار ashampoo burning studiu استفاده کن شاید جواب بده