NVIDIA 3D Vision Surround technology:
شما برای استفاده از این کارت گرافیک باید سه مانیتور داشته باشید.[IMG]www.3dvision-blog.com[/IMG]
Printable View
NVIDIA 3D Vision Surround technology:
شما برای استفاده از این کارت گرافیک باید سه مانیتور داشته باشید.[IMG]www.3dvision-blog.com[/IMG]
بله و حتما دو تا گرافیک که sli شده باشند و گرنه کار نمیکنه:31: اینم ضعف انویدیاست دیگهنقل قول:
بله . ولی صفحه قبل گرافیک ati خیلی از این کارت گرافیک برتر هستش . همین الان من یه سایتی در مورد این کارت گرافیک پیدا کردم یه سری به ان بزنید.کد:http://forums.vr-zone.com/news-around-the-web/545182-nvidia-3d-vision-surround-mess-huge-mess.html
kart grafik 4 hanoozz nayoomade?
نقل قول:
اینکه گفتی یعنی چیه؟
کسی اینجا در مورد تکنولوژی به کار رفته در نینتندو جدیدا میدونه ؟ همین که یه صفحه ی باریک داره و بدون عینک تصویرش سه بعدیه !!!!؟؟؟؟
درسته یا اشتباه شنیدم ؟ اگه میدونید توضیح بدین که چه طوری این تکنولوژی با دیگر انواع تکنولوژی سه بعدی سازگاری داره.
بله بدون عینک میشه 3بعدی دید
کلا یک فناوری به نام 3d steroscopic وجود داره که به کاربر اجازه میده که با عینک تصاویر 3بعدی رو ببینه منتها
در نینتندو از این فناوری استفاده نمیشود و از فناوری auto steroscopic اسافاده میکنه که به کاربر اجازه میده که بدون عینک مخصوص
تصاویر 3بعدی رو ببینه
حتی شما با این کنسول میتونید فیلم های 3بعدی رو هم ببینید
سلامنقل قول:
میشه یه سورس معرفی کنید؟
چون من تو تبلیغاتی که دیدم به طور مثال تمام اعضای خانوده با عینک بودند!!
نقل قول:
روش کار چیه خب ؟
این تکنولوژی به کار رفته تو نینتندو رو نفهمیدم چیه. چند جا سرچ کردم و به نتیجه نرسیدم.
یه اسلایدر رو دستگاه داره که باهاش عمق تصاویر رو میشه تنظیم کرد. دوربین سه بعدی هم داره. یه دونه داخلی و دو تا خارجی که با ترکیب اینا تصویر سه بعدیش ایجاد میشه. البته فکر کنم جزء امکانات جانبی باشه.
صفحه نمایش لمسی هم داره دستگاه.
در مورد سه بعدی یه جا خوندم سونی برای دستگاه پلی سه داره تصمیم به تولید سنسورهای حساس به حرکت شبیه نینتندو هست. ماکرو سافت هم برای ایکس باکس 360 درجه به فکر تولید همچین چیزی هست. ولی اون چیزی که میخواستم در مورد نینتندو تو مطالب پیدا نکردم. اگه چیزی دیدین لینک بزارین. ممنون میشم