نهوحتمن باید قردادو با شرکت at&t ببندی یه قرداد 2 ساله یا یه ساله .که یه simcarde at&t بهت میدن .یا می تونی ایفون انلاک بخری که مطمعنن زیر 700$ نیس
Printable View
نهوحتمن باید قردادو با شرکت at&t ببندی یه قرداد 2 ساله یا یه ساله .که یه simcarde at&t بهت میدن .یا می تونی ایفون انلاک بخری که مطمعنن زیر 700$ نیس
ای فونه لاک چی ؟
ایفون لاک 199و 299$ هست که حتمن باید با At&t قرداد بست که حدود 1000 تا 1100گ7تو سایتها فروخته می شه
مرسی از اطلاعاتتون..
اینجا عزیز باید قرار داد ببندی.با شرکت at&T.قرار داد عادیش ماهی 39$ ه(که بهت 450min میدن.مال من همینه:دی).ولی اگه آیفون بگیری اون اول باید 199$ واسه 8GB و 299$ واسه 16GB بدی.بعد هم باید جای 39 دلار تو هر ماه 69 دلار بدی(دقیقا یادم نیست 69 بود یا 79.ولی همون 69 بود).اونم واسه 2 سال...نقل قول:
بعد هم مجبوری اون رو بدی.آمریکا ایران نیست که بشه دو در کرد...
سامان جون پس الان با ایفون داری 199 دلاری داری حال میکنی..!!!
سامان چه تضمینی ازت میگیرن که تو پوله رو به موقع پرداخت کنی؟
مثلا الان شما آیفون میخری مثلا 300 دلار بعد قرارداد رو امضا میکنی بعدشم دیگه پشت سرت رو نیگا نمیکی و میای ایران، هوم؟
نقل قول:
نه داداش.تو فکرشم.شاید هم گرفتم...
یعنی اول میخواستم kc910 بگیرم.حالا به سرم زده جای اون یه آیفون با یه دوربین دیجیتال بیرم...شاید هم همون kc910 رو گرفتم...
تضمین؟؟؟نه عزیز مطمئن باش کسی به خاطر 500/600 دلار ویزای آمریکاش رو خراب نمیکنه....:10:نقل قول:
سلام دوستان من یه آیفون 2g 8gb پیدا کردم و گوشی خیلی سالمه به نظرتون 450 ارزش خرید داره
از نظر من که اره.............چون من همین الان داشتم فکر میکردم 1 دست دوم بگیرم............راستی دست 2 تو علاالدین گیر میاد؟؟؟نقل قول: