ممنون :blush:نقل قول:
ولی رفیق با توضیحات شما من فرق آنچنانی بین اول شخص و سوم شخص ندیدم که این دو سبک رو با هم مقایسه نکنم.
مثل همون Half-Lfe 2 و Gears of War
Printable View
ممنون :blush:نقل قول:
ولی رفیق با توضیحات شما من فرق آنچنانی بین اول شخص و سوم شخص ندیدم که این دو سبک رو با هم مقایسه نکنم.
مثل همون Half-Lfe 2 و Gears of War
خوب فرق که بین سبک شوتر سوم شخص و شوتر اول شخص زیاده
من هم یک توضیح جزئی دادم چون ربطی به این تاپیک نداره
کلا این بازی رو نمیشه با بازی هایی مثل استالکر و هاف لایف مقایسه کرد
.................................................. .................................................. ....................نقل قول:
یکی از مهمترین فرق هاش اینه که شما توی یه بازی مثل COD MW 2 یا همون Half life زاویه دیده شما محدود به جلوتونه و از کناره ها خبر نداری ...........فقط می تونی یه محیط بسته جلوتون رو نگاه کنید ولی توی شوتر سوم شخص زاویه دیده شما تقریبا برابر با 120 تا 170 درجه هست ( توی بعضی بازی ها مثا رزیدنت اویل زاویه دوربین یه کم فرق میکنه ) و احاطه کامل به محیط دارید ............بدن کاراکتر رو می بینید و از تجهیزات همراه کاراکتر اگاه میشید .. تعاملی که بدن کاراکتر بازی با محیط داره رو حس می کنید ....مثل سایه ها. .لرزش زمین .... عمق انفجار ها....و خیلی چیز های دیگه.........
در مورد خرید کارت گرافیک هم بگم که فقط گرافیک تنها لازکه بازی نیست ........یه مادر بورد مناسب.........یه پردازنده مناسب....رم قابل توجه.....اینها همه از قیمت 3 تا 360 هم بالاتر میره......
نمیشه که یه کارت گرافیک خفن بندازی و با یه پردازنده تک هسته کار کنی........!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من تازه این بازی رو گرفتم و نصب کردم ویندوز لایو رو هم نصب کردم اما موقع اجرا که رو ایکون بازی رو دسکتاپ کلیک میکنم متاسفانه یه صفحه میاد که میگه محل بازی رو بده از قسمت browse
حالا چیکار کنم مسیر ویندوز لایو رو هم میدم نمیاد بالا بازی
شاید آنتی ویروست پاک کرده کرک بازیو !
کرک رو دوباره کپی کن ببین چی میشه
در ضمن آنتی ویروس هم خاموش کن
نقل قول:سلام
متاسفانه نشد
انتی ویروسم کامل غیرفعال کردم اما راهی نداره
کمکم کنین ممنون میشم
سلام
میگم نکنه این بازی از ویندوز هفت ساپورت نمیکنه و رو ایکس پی اجرا میشه
سلام من کمکی خیلی اساسی در مورد این بازی نیاز دارم
بعد از نصب بازی کار نکرد بعد از جستجو فهمیدم باید تاریخ کامپیوتر را عوض کنم این کار کردم مشکل حل شد.
بعدش خواستم برم تو بازیپWarGame-G4WLive را اجرا کردم رفت توی بازی و سه تبلیغ نشان داد و پرید بیرون .
بعدش startup.exe را اجرا کردم اون می خواست بره توی بازی یه صحفه اومد گزینه ی play داشت زدم رفت توی بازی ولی اصلا وارد نشد همونجا پرید بیرون و نوشت to play gears of war please double click on startup.exe و گزینه ی ok را زدم و دوباره startup.exe را دوباره اجرا کردم ولی نوشت another instance of startup.exe is already runnig حالا نمی دونم چکار کنم
لطفا کمک کنید
برای لایو من هم خیلی سعی کردم برم نشد من از بیت دیفندر استفاده میکنم هر کاری هم میکنم فایل کرک رو پاک میکنهنقل قول:
خوب شما کلا سیستم رو ریست کن دوبازه روی گزینه startup کلیک کن ببین چی میگه...اگه بازم همون اخطار رو داد احتمالا یه مشکل اساسی پیدا کرده!!!نقل قول: