آقاي خلينا با اون همه منابع اطلاعاتي موثق ، كف نمره رو 83 پيش بيني مي كنن اونوقت ما اينجا مي گيم دوره با تهراني هاي بالاي 88 درصد برگزار مي شه!!!!
من خودم 87.5 زدم كه نمي دونم اميد وار باشم يا نه . بچه هايي كه حول و حوش من زدن چه حالي دارن؟؟؟
Printable View
آقاي خلينا با اون همه منابع اطلاعاتي موثق ، كف نمره رو 83 پيش بيني مي كنن اونوقت ما اينجا مي گيم دوره با تهراني هاي بالاي 88 درصد برگزار مي شه!!!!
من خودم 87.5 زدم كه نمي دونم اميد وار باشم يا نه . بچه هايي كه حول و حوش من زدن چه حالي دارن؟؟؟
در مورد شیراز تا الان
یه 94
یه 84
و یه 81
داریم
بالاخره لیست 5نفره تیم نجوم امسال مشخص شد:
سید امیر سادات موسوی از همدان
سید صدرا صدرالدینی از تبریز
زهرا ارجمندی لاری از شیراز
عرفان اسماعیلی از رشت
فراز عنایتی از؟
:20:
نه، منظورمون اين نيستنقل قول:
ولي تهراني ها خيلي شاخ شدن
به نظر من اصلا" تهران و شهرستان رو جدا بگيرن و در نهايت بين تيم هاشون (طلاها) مسابقه بزارن و براي جهاني انتخاب كنن بهتره
قطعا" كف خيلي از 85%پايين تره
من مي گم كف حدود 80% ميشه
ولي من خيال خودمو راحت مي كنم
مي گم قبول نمي شم ميشينم براي امتحان نهايي مي خونم
قبول شدم كه بهتر، نشدم كه تغييري تو برنامه ام نمي دم
كرج هم به جز خليل يه نيكو امتيازي داره مثل چي بگم، خونده
روزي 17 ساعت مي خونه:19::18:
الان من روزي 17 ساعت براي يه سوسك:27: حرف بزنم طلاي جهاني كه هيچ، طلاي بين كرات ميگيره:31:
دو يا سه نفر ديگه هم در كل دارن
آقاي خلينا تقريبا"درست پيش بيني مي كنه ولي بالاتر مي گهنقل قول:
مرحله اول گفت 60 اونوقت شد 58.3
الانم كف حدود 80 ميشه
ميگي نه! تا اعلام نتايج نگاه كن
87.5 زدي خيالت راحت باشه
قبولي 100%
خودمم 86.8 زدم
ولي مثل من باشي بهتره
فكر كن قبول نميشي
اين امير سادات موسوي يه پسر باحاليهنقل قول:
راستي
خواهر خليل زاده امسال تيم نشده
پارسال شده بود و نقره جهاني شد
اول دبيرستان بوده كه جهاني رفته:19:
موفق باشندنقل قول:
امسال تیم خوبی داریم
سلام يعني من با 4/82 قبولم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:31::31::31: لان يكي ميزنيد تو سر من!:19::11:نقل قول:
اینجا هیچ کس از زیست خبری نداره؟
یکی میگه کف 60 یکی میگه پارسال 50 بوده.آقای مرادی (نقره ی کشور) که میگن هیچی معلوم نیست! مهران کریم زاده (برنز)هم که میگه 50 درصد بزنی قبولی!
کسی نیست مارو نجات بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
به هیچ وجه امکان نداره کف زیر 85 باشه!به هیچ وجه!تازه کف 85 هم خودش کلی خوش بینیه!داریم میگیم تو تهران بیستو چند نفر بالای 88 هستند بعد میگین کف 80 میشه!تا الان بالای 85 تو تهران 25 نفر و اصفهان 5 نفر و مشهد 4 نفر و همدان 4 نفر و اردبیل 3 نفر و مازندران 5 نفر و کرمانشاه 2 نفر و... کلی شهر دیگه! بیش تر از 40 تا شد کلی شهر هم مونده!