من تا الان هرچی فروم و تاپیک که فکرش رو بکنین راجع به شرکت های ADSL تو این چند روزه بررسی کردم. پست های شما رو هم تقریبا تو همه این تاپیکا دیدم تو p30world . در تایید فرمایش شما باور کنید یه خبرایی شده. کل شرکتها وضعشون عجیب غریب شده!نقل قول:
شما از کجا میدونی کساییکه پست میگذارن و شکایت میکنن با پشتیبانی تماس نگرفتن؟ معمولا وقتی آدم تماس میگیره و نتیجه نمیگیره میاد اینجا ناله میکنه. من حتی حضوری پاشدم رفتم دوست عزیز. شما نباید با این قطعیت اینجوری بگی. بعلاوه تماس با پشتیبانی معمولا فایده ای نداره. پشتیبانی معمولا چندتا جواب کلیشه ای داره فدای روی ماهت : 1 - ویندوزتون مشکل داره( بنده خدا میگفت هی میگفتم لینوکس دارم طرف میگفت برو تو start بعدش control panel بعد ...) 2 - خطتتون نویز داره 3 - مودمتون سازگار نیست 4 - مشکل از مخابراته . شما کمک بیشتری تا الان از پشتیبانی گرفتی؟
یکی میگفت داره تو مرکز پیروزی مشهد شبی 4 گیگ دانلود میکنه! در مقابل عده زیادی از مشکل دانلود با سایتهای فایل شبرینگ مثل رپیدشیر خبر میدن یا اینکه مشکل در دانلود ندارن ولی صفحه باز نمیتونن بکنن. یکی میگفت فلان شرکت تو مشهد اومده کش سرور گذاشته و سرعت رو صوری بالا برده و ... عجیبه که هیچ مسئولی هم جوابی نمیده که چه خبره. چیزی که من میدونم ، مشکل از اوائل دهه فجر شروع شد و شخص وزیر هم خودش اعلام کرد بخاطر قطع شدن فیبر جاسک فجیره هست و طرح توسعه ارتباط مشهد - تهران :31: ! تو شرایط فعلی چاره ای نیست جز صبر کردن و پیگیر مسئله بودن ، کار دیگه ای نمیشه انجام داد من از سرج کردن بیشتر هدفم اینه ببینم جایی مطلبی درز کرده که اصل قضیه چیه . ازین شرکت به اون شرکت رفتن هم فایده ای نداره لااقل فعلا.