ببخشید پس اون آدرس که من نوشتم مال چیه :11::11::11::11::11::10:نقل قول:
Printable View
ببخشید پس اون آدرس که من نوشتم مال چیه :11::11::11::11::11::10:نقل قول:
سلام دوستان
خواستم یه تاپیک جدید بزنم گفتم توی کلوپ D900 سوالمو بپرسم
من تازه اومدم تو نخ سامسونگ دنبال یه گوشی باریک بودم و D900 برای من بهترین گزینه بود
من فرق ظاهری D900 و D900i رو نمی دونم و می خوام یه D900i بگیرم
لطفا کمکم کنید که سرم کلاه نذارن
در ضمن اگه یه محبتی کنید راه شناخت اصل بودن و چیزایی که توی جعبش هست رو بگید خیلی ممنون میشم
در ضمن با این پول گوشی بهتری هم میشه گرفت؟ (ضخامتش بیشتر نباشه)
فرق بزرگ ظاهريشون توي رنگشون هست كه من دي 900 نقره ايي نديدم و اينگه d900i راديو داره و پي دي اف و ورد را باز نمي كنه.به نظر من يه نگاهي هم به u600 بنداز.توي جعبه دي 900 كابل تي وي حتما بايد باشه و هندز فري و شارژر همين.البته سي دي و دفترچه هم هست.
ممنون badform جان
این گوشی مثل چند مدل دیگه رنگ های قرمز یا سبز رنگ نداره ؟
نه متاسفانه
به نظر من هم u600 بهتره
d900i بهتره.
از u600 مستحکمتره.
این واسه من ثابت شده
نقل قول:
احتمالا یا منشیت فعاله. یا اینکه صندوق مسجیت پر شده باید خالیش کنی.
با سلامنقل قول:
دی900 دیگه تولید نمیشه و هرچی توی بازار هست از گذشته توی مغازه ها مونده ! دلیل اینکه سامسونگ دی900 تولید نمیکنه اینه که نمیخواد واسه یو600 و دی900 آی رقیب وجود داشته باشه .
فرق دی900 و دی900آی همونطور که دوستان گفتن رنگ , وجود رادیو در دی900آی , جنس ( دی900 پلاستیک , دی900 آی فلز ) , نمایش و ویرایش فایلهای آفیس و پی دی اف در دی900 .
اگه میخوای دی900 بگیری اول از همه که گوشی را روشن میکنی باید تم معروف سامسونگ یاشه نه والپیپر !
دوم اینکه برو به قسمت منشی تلفن و مطمئن شو که کار میکنه ! سوم بو به قسمت نظیمات دیس پلی و بر روی والپیپر و مطمئن شو که روی عکسهای 7 الی 8 گوشی هنگ نمیکنه ... گوشی زا آک بخر و اگه دیدی زیر مشمایی که روی صفحه ال سی دی هست خاک و یا لکه وجود داره به نظر من بیخیال این گوشی بشو . هدزفری . کابل تلویزیون . یو اس بی . 2 تا دفترچه ( فارسی ( با گارانتی ) و انگلیسی )
با این پول میشه W950 سونی اریکسون بگیری که ضخامتش 3 میلیمتر بیشتر از دی900 هست البته دوربین نداره ) یا یو600 و به نظر من بهترین گزینه یو700 هست که یه مقدار گرونترهست ( 315 هزار تومان ).
دی900 با رنگهای مشکی و زرشکینقل قول:
دی900آی با رنگ نوک مدادی عرضه شده
ممنون از اطلاعات کاملتون Samsung.D جان
در ضمن فکر کنم بهترین گزینه با پول من همین D900i باشه
من با D900i کار نکردم و لی با E250 که کار کردم کار کردن با دکمه های چهار طرفش کمی مشکل بود
کار کردن با این چهار دکمه توی دی 900 آی چه طوره ؟
یه زحمت دیگه ؟
بعضی از اینتنظیمات رو که گفتید من نمی دونم کجا هستن
میشه آدرسشون رو بگید که توی مغازه کمتر معطل پیدا کردنشون بشم و درست امتحان کنم