يك تجربه از برون فكني نصفه كاره يه روش هم براي برونفكني
سلام به همه من می خوام یکی از تجربه هام را بگو
دو هفته پیش من توی یکی از صفحات این تاپیک خوندم که آقا حمید نوشته بودند که قبل از خواب شروع به ریلکس کردن خودشون کردند البته برای گفتن تلقینات بیداری تو خواب من هم قبلا اینکار را میکردم ولی بهش توجهی نداشتم تا اینکه خوندک که نوشته بودند که با انجام اینکار نصفه های شب یکدفعه احساس کردند که یه چیزی شبیه جارو برقیداره تموم هوای شکمش را بیرون میکشه وایجاد خلا میکنه بگذریم من از اون به بعد سعی کردم هنگام خواب خسته تر باشم بعد به انجام تمرینات خلسه پرداختم با اینکار هر دفعه احساس میکنم میخوام از بدنم خارج شم یه حالت سرگیجه میگیرم اما تا حالا که نشده اما یکبار وسط شب توی خواب بودم که احساس کردم میخوام از خودم جدا شم البته خواب میدیدم یکدفه افتادم رو زمین همون صداهای وزوز را میشنیدم یکدفعه از خواب بیدار شدم احساس کردم که یک چیزی داره از سرم بیرون کشیده میشه مثل اینکه یک نیروی شدیدی داشت خارج میشد خیلی وحشتناک اما جالب بود البته اینهاتو بیدتری بود نصفی از اون تو خواب اتفاق افتاده بود خلاصه با خودم گفتم اولین بار هست بذار اول برم تو بدنم دو باره برم بیرون که دیگه گیر افتادم ونشد
امه اینا بگم که خلسه شدن هنگام خواب شب اونم وقتی یکم خسته باشید یکم هم خواب آلود خیلی کمک به برونفکنی میکنه :tongue: