مهدي جان من اونو اين كارايي ك گفتي كردم حالا ديگه ارور نميده اما صفحه سياه ميشه 1 ثانيه طول ميكشه دوباره برميگرده به محيط ويندوز
Printable View
مهدي جان من اونو اين كارايي ك گفتي كردم حالا ديگه ارور نميده اما صفحه سياه ميشه 1 ثانيه طول ميكشه دوباره برميگرده به محيط ويندوز
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
احتمالا مشكل از كارت گرافيك هست. مشخصات سيستمت رو بده لطفا.
Cpu : 3 Gig Full
Ram : 512
VGA : Geforce 6200 Memory : 256
نگو كه ايراد از سيستمه !
باشه نميگم :biggrin: آقا ايراد فكر نكنم از سيستم باشه. جديدترين درايور كارت گرافيك رو نصب كنين. كرك رو تست كنين. شايد مشكل از كرك باشه. بازي رو من با كامپيوتري كه مشخصاتش كمتر از مال شما بود اجرا كردم. اگه همه اينها رو انجام دادين و نشد احتمال اينكه مشكل از سي دي باشه زياده.نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
من هنگام بازي تو مرحلهي سه كه زنه بايد تو كافه هواس مرده رو پرت كنه تا كوپر بياد تو بعد پرت كردن حواس مرده گير ميكنه و دنت سند ميكنه در ضمن بازي كند اجرا ميشه
free space = 80gig
cpu = athlone xp 2.4
ram = 512
graphic = 256 ati radeon 9250
امین جان به اضافه اینایی که مهدی جان گفت دایرکت ایکست رو هم چک کن که حتما 9.0c باشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
============
سیستمتون که مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
احتمال داره که ویندوز ایراد داشته باشه روی یه سیستم دیگه اگه میتونید چک کنید
شاید هم با این نرم افزار که بازی رو اجرا میکنید مشکل باشه باید دید که باقی دوستان که این بازی رو دارن به این مشکل بر نخوردن :)
يه نرم افزار ميخوام باهش ايميج بگيرم و با daemon tollsهم ايميج اجرا بشه :laughing: :laughing: ;)
alcohol120% نسخه آخرشو دانلود کن. نخه آخر این برنامه کار دایمون تولز رو هم میکنه یعنی برای اجرای ایمیج چه دایمون تولز رو نصب کنی چه alcohol
BlindWriteنقل قول:
نوشته شده توسط playstation 3
UltraISO
Alcohol 120%
....
با عرض سلام
با عرض پوزش رام من 224 مگا بایت بود
کارت گرافیکم هم مدل Sis است.
لطف کنید درمورد دست کاری کردن روم 64درایو بایوس برای من توضیح دهید که چگونه این کار را انجام دهم
با تشکر