[QUOTE=mohammad_1992;8961696]نهاد خصوصی کلا در ایران وجود نداره. ایرانسل که جای خود داره.نقل قول:
خصوصی!! ا یران!!
Printable View
[QUOTE=mohammad_1992;8961696]نهاد خصوصی کلا در ایران وجود نداره. ایرانسل که جای خود داره.نقل قول:
خصوصی!! ا یران!!
در حال حاضر گروه امتیان ۴۹٪ درصد از سهام ایرانسل را در اختیار دارد و کنسرسیوم مشترک متعلق به شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) ( شرکتی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تحت عنوان شرکت گسترش الکترونیک ایران نیز ۵۱٪ درصد از سهام ایرانسل را به خود اختصاص داده است. ویکی پدیانقل قول:
برگشت داده شد.
پست پاک شود
ممنون
در قسمت download bandwidth
اگه روی 5 باشه یعنی چی ؟؟ پهنای باند اون دکل چقدر هست ؟
37Mbpsنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان برای گوشی LG G2 راهی هست که بدون روت بدونم چه فرکانسی استفاده میکنم 1800 یا 2600 و یا فرکانس تغییر بدم؟
ممنون طریق محاسبش چه جوریه ؟نقل قول:
ایرانسل اینجا 10mgz هست چند میشه؟
پهنای کلی دکل یعنی این مقدار هست ؟نقل قول:
75Mbpsنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر، ممکنه خیلی بیشتر از این باشه، پهنای باند قابل ازائه به هر مشترک انقدر هست، با توجه به محدودیت باند ارسالی.نقل قول:
تنها راهکارش به نظر من اینه که یه سیمکارت اعتباری بگیرین فقط واسه دانلود شبانه و طرح کنترل مصرف آزاد رو هم فعال کنید. اینجوری دیگه خیالتون از هر جهت راحته :n19:نقل قول:
این کد رو امتحان کننقل قول:
*#*#3646633#*#*
من روی گوشی k10 همین کد رو استفاده می کنم
ببخشید من در حال حاضر در 4جی همراه اول سرعت دانلود 1.1 مگابایت هست و پهنای باند برای دانلود روی 5Mhz هست اگه پهنای باند بزارن روی 10Mhz تاثیری در سرعت دانلود من داره؟نقل قول:
بهرحال دولتی نیست یعنی زیر نظر وزارت خانه اداره نمیشه درآمدش هم یه خزاته واریز نمیشه دیگه درامدهای بنیاد به اصطلاح مستضعفان رو همه میدونند به کجاها میرسه که!نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اگه انتنت ضعیفه، آره، ممکنه ۲ برابر شه. اگه فول آنتنی نه.نقل قول:
فاصله 300 متری هست از 5 انتن 4 تا پرهنقل قول:
نمیشه لز طریقی فهمید پهنای باند دکل چقدره؟
توی نقشه منطقه ما تحت پوشش فورجی پلاس هست ولی در واقعیت خیر.گوشیم هم قابلیت اتصال به فورجی پلاس رو داره.این موارد رو کجا گزارش بدیم؟
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
700نقل قول:
ایرانسل من
گزارش
سلام
ی سوال فنی
من سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم و بهم 4گیگ شبانه و 4 گیگ روزانه اینترنت داده
ی کد خاص هم برای مانده حساب داده بود که یادم رفت چیه اگه میشه و اگه میدونین چیه کمک کنین
تو ایرانسل من هم نشونش نمیده
منم سیم هدیه گرفتم 4g بعد اس اومد :نقل قول:
رایگان نوشته فعال شده اینترنت 4 + 4 که یک ماهه 2 تا 8 صبح . نوشته استعلام مانده *141*4444# استعلام مانده. من زدم نوشته طرح بخرید. مانده همصفر نشون میده وقتی یه 4 کمتر میرنم!
واللا اذیت میکنن زیاد
از دوستان قبلا توضیح دادن هر کاری کردم نشد.
طرح کنترل مصرف ازاد هم هست برا من.
باید برم از نمایندگیشوم بپرسم ببینم. کلا نمیدونم اگر خرید کنیم هم چطور باید استفاده بکنم.
برای من میزنه امکان پذیر نیستنقل قول:
واقعا احمقن ی کار رو درست انجام نمیدن
نمیشه 2 تا بسته شبانه 3 ساعته با هم زد ؟
تا هفته پیش میشد ....
مشکلی نداره هنوز میشهنقل قول:
برا من یه شارژ هدیه اومد 4+4گیگ که از ساعت 2 تا 8 صبح است.
من الان رفتم موبایل دیتا رو روشن کردم ساعت 7 صبح هست طرح کنترل مصرف ازاد رو هم که داره.
کمی کار کردم با اینترنت و پولی کم نشد. البته نمیتونم ببینم چقدر حجم مانده متاسفانه اون *141*4444# کار نمیکنه و میگه امکان ناپذیر. اون ایرانسل من هم چیزی نشون نمیده نمیدونم مشکل از کجاست؟
راستی من اگه موبایل دیتا رو هم روشن نکنم باز اتوماتیک با اون طرح میره جلو و کار نیکنه؟ ip رو نگاه کردم ظاهرا درسته وای فای خونه هست ولی با اینترنت گوشی فک کنم داره کار میکنه سرعتم باااست.
بعدش اون بسته افزایشی هم همینطور کار میکنه؟ میخوام یه هفته ای 5 گیگ از 6 صبح تا 12 ظهر بگیرم. از ایرانسل من. وقتی وصل میشم اتوماتیک با اون کار میکنه بدون نیاز به روشن کردن موبایل دیتا؟
بعد منظور از طرح کنترل مصزف ازاد چیه؟
دیشب اصلا برنامه " ایرانسل من " درست کار نمیداد. روی " در حال بارگذاری " گیر میکرد.
یه بسته 3 ساعته شبانه هم ساعت 2 خریدم. اصلا فعال نشد تا ساعت 7 صیح.
7 تا 8 فقط تونستم استفاده کنم.
دوستان سلام . من الان برنامه ایرانسل من رو دیدم و اونجا بسته های پرحجم ایرانسل که اخیرا حذف شده بود (مثل ۶ ماه ۱۰۰ گیگ) وجود داشت و حتی درخواست فعال سازی دادم فقط ایرادی که گرفت این بود که شارژم کافی نیست و از طریق وب سایت ایرانسل هم رفتم و اونجا هم دوباره امکان خرید این بسته ها رو آوردن و حتی شماره موبایلم رو وارد کردم و بسته رو انتخاب کردم وارد درگاه پرداخت بانکی شد!!! میشه یکی توضیح بده چی شده مگه ایرانسل بسته های پرحجمش رو حذف نکرده بود؟؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دوباره گذاشته بسته های پر حجم!نقل قول:
چرا دوست عزیز چند روزی هست که بسته های پرحجم ۶ ماهه و دو ماهه برگشته میتونید خرید کنیدنقل قول:
جدا؟ خب من نمیدونستم فکر کردم دیگه برگشتی درکار نیست . خدا کنه دوباره حذفشون نکنه .نقل قول:
سلام
دیشب 3000 تومن شارژ کردم و یه 3 ساعته نامحدود خریدم.
صبح ساعت 5 زدم استفاده کنم دیدم پیام اومد باقیمونده شارژم رو خورده و اینترنت منم ناپدید شده.
چکار کنم؟
حتما طرح "کنترل مصرف آزاد" رو فعال کنید تا در صورت اتمام بسته اینترنتی ، از شارژتون استفاده نشه . روش فعالسازی : برنامه ایرانسل من > تنظیمات > طرح کنترل مصرف آزادنقل قول:
نه منظورم این نبودنقل قول:
دیروز اینترنت 3 ساعته خریدم ... امروز صبح وقتی شروع کردم به استفاده دیدم اصلا این 3 ساعته من وجود نداره ....دیروز وجود داشت ولی امروز نبود و معلوم نیست چی شد
بسته های ساعتی 2 تا 8 صبح 1 و 2 و 3 ساعته نامحدود حذف شده ؟
باز ایرانسل قاط زد بسته های نامحدودو چرا حذف کرد:n29:
هیچی باز ایرانسل بیکار شد .. شروع کرد به حذف بسته ها، خداکنه یه بسته مناسب جایگزین کنه
- - - Updated - - -
بسته 6 ماهه 100 گیگ و 72 گیگ برگشت دو ماهه 30 گیگ هم برگشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بعضی موقع میرم داخل حیاط فورجی پلاس میشه بعضی موقع اصلا نه.داخل خونه هم ندیدم پلاس بشه.ایا کاری میشه کرد فورجی پلاس ثابت بمونه؟؟
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
این حذف یک روزه بسته های نا محدود هم خداکنه برای تغییری چیزی در بسته ها باشه
وگر نه دیگه واقعا ایرانسل پستی خودشو داره نشون میده ( نشون به کاربر دادن که میتونه حذف کنه پس انقدر در رابطه با نقاط ضعفش اظهار نظر نکنید )
نقل قول:
زمانی پلاس میشه که از یه دکل هم فرکانس 1800 و هم 2600 رو با هم بگیرید. باید بگردید و این نقطه رو پیدا کنید
تازه شهر ما 4 جی شده بود بسته ها شبانه حذف کرد :-|